Axel Thin client modellen

Een Axel Thin Client is niet alleen sneller dan een pc maar bovendien ook goedkoper. Het formaat van een Axel Thin Client is ideaal om te bevestigen achter een beeldscherm of hij kan simpelweg onder de voet van een monitor gezet worden. 

Wat is een Axel thin client?

Een thin client is een klein kastje wat in principe een kleine computer is voorzien van ‘lichte’ componenten. Via het netwerk wordt de thin client aangesloten op een server. De thin client laat het bureaublad van de server zien via een remote desktop verbinding (bureaublad op afstand). Er wordt dan gewoon gewerkt op de server. Alles wordt op de server opgeslagen en niet op de thin client. Voor bedrijven met flexibele werkplekken zijn thin clients ideaal omdat iedereen op elke willekeurige terminal kan inloggen. Vaste werkplekken zijn overbodig geworden. Thin clients zijn klein, ruimtebesparend en bevatten geen onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Ze bieden daardoor een veel langere levensduur. Bovendien produceren thin clients geen achtergrondgeluiden door ventilatoren en harde schijven zoals bij pc’s. Thin clients maken uw bedrijfsnetwerk snel en bieden een hoge beschikbaarheid omdat alle applicaties centraal op een stabiele server draaien. Verder zult u een toename merken van de beschikbare bandbreedte omdat alleen scherminhoud, toetsenbord commando’s en muisklikken tussen de thin clients en de server worden verzonden

Onderstaande modellen zijn bij For All IT in Nederland te bestellen:

Axel thin client m80

Axel M80

De Axel M80 beschikt over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Dit model is speciaal ontworpen om te bevestigen achter een TFT scherm en beschikt over 4 USB aansluitingen.

Axel thin client m85

Axel M85

Net als de M80 beschikt de Axel M85 over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Naast 4 x USB heeft de M85 ook 2 seriële- en 1 parallelle aansluiting én 2 x PS/2.

Axel thin client m90

Axel M90

De Axel M90 wordt aanbevolen voor gebruikers die zeer hoge eisen stellen aan de grafische prestaties van een thin client en/of als dual screen ondersteuning (1920 x 1200 op elk scherm) een vereiste is. Met DisplayPort aansluiting!

Axel thin client m95

Axel M95

De Axel M90 wordt aanbevolen voor gebruikers die zeer hoge eisen stellen aan de grafische prestaties en de internet snelheid van een thin client . Met DisplayPort aansluiting!

Axel thin client accesoires

Axel accessoires

Wij bieden de volgende accessoires voor onze Axel modellen.
– VGA kabel          – COM kabel
– DVI kabel            – Adapter M70/ M80
Axel thin client m75

Vergelijk hier de modellen

Klik op onderstaande button en vergelijk de modellen. Advies nodig welk model geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op.

Waarom overstappen op thin clients van Axel?

Een Axel thin client is niet alleen sneller dan een pc maar bovendien ook goedkoper. Het formaat van de Axel thin client is ideaal om te bevestigen achter een TFT scherm middels de VESA aansluiting of kan simpelweg onder de voet van een monitor gezet worden. Andere voordelen zijn:

Duurzaamheid – Axels gaan zeker 10 jaar mee

Geen ventilator nodig en daardoor geen extra achtergrondgeluiden

Lage aanschafwaarde

Vermindering van werkonderbrekingen met 80% omdat er geen uitval is door onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage

Werken goed in extreme omstandigheden en verschillende bedrijfsomgevingen

Besparing energie door lager stroomverbruik

Raken niet besmet door virussen, worms en trojans doordat er geen besturingssysteem is

Waarom kiezen klanten voor een Axel thin client?

Veilig

Door het ontbreken van een besturingssysteem op de thin client is de kans minimaal dat u geïnfecteerd wordt door een virus of trojan.

Service afhandeling

Mocht u vragen hebben of technische ondersteuning nodig hebben over onze producten dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de gehele service afhandelingen voor resellers of eindgebruikers.

Altijd uit voorraad leverbaar

Direct een Axel thin client nodig? Onze Axel modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Support ondersteuning

Wanneer u vragen hebt over onze Axel thin clients dan kunt u terecht bij onze specialisten. Zij zullen u direct te woord staan en antwoord geven op uw vragen.

Distributeur van Nederland en Scandinavië

For All IT is Axel distributeur in Nederland en Scandinavië. U kunt bij ons terecht als eindgebruiker en als reseller. Wanneer u reseller bent profiteert u van scherpe reseller prijzen.

Bieden van een totaaloplossing

Naast de Axel thin clients leveren wij ook volledige totaaloplossingen. Denk aan oplossingen on-premise of in de cloud. 

Dit zeggen klanten over Axel

5/5

“In een industriële omgeving met constante trillingen werkt de Axel M80 geweldig. Ze nemen geen ruimte in en zijn goedkoop genoeg om een paar reserve modellen aan boord te hebben.”

R. Thorgen | CIO
Wisby Tankers

5/5

“Axel thin clients zou ik aanbevelen vanwege de betrouwbaarheid, de prijs en de technische ondersteuning. De technische ondersteuning hebben we welgeteld maar één keer hoeven aanspreken.”

T. Soldaat | System Administrator
Bertus Distributie en Groothandel B.V.

5/5

“De Axel-terminals zijn prima geprijsd, gaan lang mee en behoeven amper/geen onderhoud.”

Thomas de Jong | ICT Manager
Bo-Rent

Meer weten over de Axel thin client?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)