Microsoft Azure

Maak uw organisatie efficiënter met Microsoft Azure

Wat is Microsoft Azure?

Azure is een cloud computerplatform van Microsoft en stelt organisaties in staat om organisaties efficiënter te maken, dit gaat gepaard met kostenbesparing. Door het afnemen van Microsoft Azure hoeft een organisatie geen eigen dure hardware in te kopen maar neemt het een dienst van bij Microsoft. 

Van het bouwen, testen en hosten van applicaties tot het opslaan van gegevens en het leveren van virtuele desktops, bedrijven kunnen de exacte combinatie van services kiezen die ze nodig hebben om te slagen en alleen betalen voor wat ze gebruiken.

Microsoft Azure

Hoe werkt Microsoft Azure?

Azure is het openbare cloudplatform van Microsoft. Azure biedt een breed scala aan services, waaronder platform-as-a-service (PaaS), infrastructuur-as-a-service (IaaS) en beheerde databaseservicemogelijkheden. Azure is een enorme verzameling servers en netwerkhardware waarop een complexe set gedistribueerde toepassingen wordt uitgevoerd om de configuratie en werking van gevirtualiseerde hardware en software op die servers te beheren. Deze indeling maakt Azure zo krachtig omdat gebruikers niet langer verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en upgraden van hardware, aangezien Azure zich achter de schermen bevindt.

Waarom Microsoft Azure bij For All IT?

Op- en afschalen

Binnen het Microsoft Azure abonnement ben je vrij om op- en af te schalen wanneer de markt of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven.

Direct aan de slag

Na aanschaf van een  Microsoft 365 abonnement kun je direct aan de slag.

Zekerheid over data

Al  je Azure documenten en configuraties worden veilig opgeslagen in de cloud van Microsoft.

Voorspelbare kosten

Met Microsoft Azure huur je de software. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker en je betaalt alleen voor dat gene wat je daadwerkelijk gebruikt.

Hoge productiviteit

Maak gebruik van vrijwel onbeperkte computerbronnen in de cloud en begin sneller waarde te leveren.

Ga hybride

Integreer bestaande on-premises oplossingen in een naadloze hybride cloudomgeving

Meer weten over Microsoft Azure dienst?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)