Onze nieuwe Security dienst!

Security dienst

2021 was een bewogen jaar, naast het feit dat het coronavirus onze samenleving grotendeels in zijn greep hield waren er ook steeds meer cyberaanvallen. Vanuit dit oogpunt zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een securitydienst. 

Het veilig houden en beschermen van digitale systemen is voor elke organisatie een belangrijk aspect. Er hoeft maar één kwetsbaarheid in het systeem te zitten en de schade kan groot zijn. Voor organisaties is het zelf de verantwoordelijkheid om zich te beschermen tegen kwetsbaarheden en cyberaanvallen.

Onze securitydienst bestaat uit technische- en menselijke aspecten waardoor uw ICT-beveiliging naar een hoger niveau wordt gebracht. 

  • Krijg grip op de situatie voor, tijdens en na een cyberaanval;
  • Train en test uw werknemers met phishingmails;
  • Social engineer aanvallen;
  • Krijg inzicht op uw systemen en informatie beveiliging.
 
In 2022 staan we weer voor een nieuwe uitdaging om elke klantomgeving weer veilig te houden tegen cyberbedreigingen. Net zoals aan de securitykant zijn cyberaanvallen in ontwikkeling wat duidt op nieuwe cyberdreigingen. Om een goede weergave te maken over de nieuwste cyberdreigingen in 2022 hebben wij een overzicht gemaakt met onze top 6.