Wat zijn cloud oplossingen?

Een cloud oplossing is een on-demand dienst. Deze dienst wordt ter beschikking gesteld aan de gebruikers via het internet vanaf de servers van For All IT of Microsoft. Dit in tegenstelling tot een bedrijf die beschikt over een eigen lokale server (on-premise).

Cloud oplossingen zijn ontworpen om eenvoudig te schalen en geeft u toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten. Deze applicaties, middelen en diensten worden volledig beheerd door For All IT.

Onze diensten binnen Cloud oplossingen zijn

Microsoft Azure

Azure is een cloud computerplatform van Microsoft en stelt organisaties in staat om organisaties efficiënter te maken, dit gaat gepaard met kostenbesparing.

Microsoft Intune

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Microsoft 365

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Security & Compliance

Onze beheerdiensten zijn erop gericht om een bedrijf (de IT manager of systeembeheerder) op ICT gebied zo volledig mogelijk te ontlasten. Managed Services van For All IT biedt uitkomst.

Private Cloud

Al onze cloud oplossingen worden standaard aangeboden vanuit Microsoft of onze private cloud. Dit betekent maximale vrijheid, veiligheid en gegarandeerde prestaties. Waar u bij andere ICT leverancier onderliggende hardware moet delen met andere afnemers, krijgt u bij ons een eigen (virtual) ICT-infrastructuur. Zo bent u verzekerd van de maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw eigen resources.

Op zoek naar cloud oplossingen?

For All IT heeft verschillende clouddiensten, zoals: IaaS, PaaS, Saas, BaaS, MaaS en DaaS. Dit betekent altijd een geschikte oplossing voor uw organisatie. Deze diensten draaien op ons eigen platform die wij voor u beschikbaar kunnen maken. Wanneer u op zoek bent naar een cloud oplossing voor uw zakelijke werkplek, dan is onze Desktop as a Service een geschikte oplossing voor u. Eventueel aangevuld met VoIP bellen. Toch een cloud oplossing van derden? Geen probleem. Wij leveren ook Microsoft 365 en andere diensten.

Meer weten over onze Cloud oplossingen?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)