Modern Workspace

Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties

Wat is de Modern Workspace?

Met For All IT Workspace Portal breng je al je veelgebruikte web-applicaties samen met één inlog. Bovenop de documentoplossingen van Microsoft leg je eenvoudig een mooie interface. For All IT Workspace Portal geeft gebruikers eenvoudig toegang tot nagenoeg iedere applicatie, inclusief legacy applicaties. Deze applicaties, maar ook rechten én gebruikers beheer je centraal.

For All IT Workspace is een van onze meest gewaardeerde en beste oplossingen om veilig en snel locatie- en deviceonafhankelijk te werken. Door te kiezen voor For All IT Workspace verbeter je de flexibiliteit en efficiëntie van alle medewerkers. 

Modern Workspace onderdelen

Waarom een Modern Workspace?

Elke medewerker heeft andere taken en persoonlijke behoeften. Het opzetten van een werkplek kost daarom tijd. Zeker als teamleden altijd en overal toegang moeten hebben tot de juiste applicaties. Dit mogelijk maken is een grote uitdaging. Het bedrijf moet elk apparaat afzonderlijk instellen, wat een uitdaging en tijdrovend was. Ieder toestel is immers anders. Moderne werkplekken standaardiseren de uitrol van de werkplek, bijvoorbeeld door virtualisatie. Bovendien is de implementatie onafhankelijk van het specifieke apparaat van de gebruiker. Dit geeft gebruikers vrijwel direct toegang tot de applicaties die ze nodig hebben.

Eén handige digitale werkplek als startpunt!

Alles is automatisch aangepast op de rol van elke medewerker in je organisatie, op het apparaat en op de locatie waar het wordt gebruikt. Zie de Clevir Workspace als één handige digitale werkplek, als startpunt! Wil je zelf of samen met je medewerkers van deze voordelen genieten? Met Workspace 365 wordt toegang krijgen tot informatie en applicaties op ieder device een stuk eenvoudiger. Je hebt alle belangrijke functies onder handbereik, zoals:

E-mail

Je persoonlijke en met jou gedeelde documenten

Het laatste nieuws

Alle bedrijfsprocessen

Meer weten over Modern Workspace?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)