Infrastructuurbeheer

Uw ICT systemen veilig en beschikbaar

Wat is infrastructuurbeheer?

Infrastructuurbeheer is het beheren en in stand houden van essentiële organisatorische onderdelen. Een infrastructuur bestaat uit een combinatie van passende producten die op een juiste wijze wordt geïnstalleerd en beheerd. De producten voor een infrastructuur zijn onder andere servers, netwerk componenten, opslag systemen, beveiliging en werkplekken.

Met Infrastructuurbeheer van For All IT bent u verzekerd van een veilig en functionerende IT-omgeving.

Ook interessant:
Een infrastructuur kunt u ook als maandelijkse dienst afnemen. Lees meer over onze cloudoplossing Infrastructure as a Service.

Infstructuurbeheer

Gemotiveerd en gecertificeerd

For All IT beschikt over een groot team van enthousiaste medewerkers. Zij zorgen voor de correcte werking van onze tools en daarmee ook van uw ICT infrastructuur. Onze ICT beheerders houden zich bezig met het bijwerken van configuraties, het vernieuwen van licenties en het testen en uitrollen van patches. Indien onze specialisten een risico constateren, informeren zij u proactief daarover en stellen zij veilige alternatieven voor. Zo profiteer u optimaal van de bij ons aanwezige kennis en ervaring.

Standaard bij Werkplekbeheer van For All IT

In deze service valt onder andere:

Beheer van netwerk, werkstations en servers

Doorvoeren van updates zowel remote als op locatie

Antivirus en anti-malware monitoring

Verzorgen van de garantiehandeling

24/7 monitoring (besturingssysteem, opslag en CPU

Verzorgen van back-ups en het beheer

ICT Servicedesk (1e lijns)

Waarom Infrastructuurbeheer van For All IT?

Snelheid

Er is niets vervelender dan het werken op een traag werkend systeem. Met infrastructuurbeheer van For All IT bent u verzekerd van een systeem wat altijd optimaal werkt.

Continuïteit

Onderbrekingen van het dagelijkse werk door ICT-problemen, zoals updates, kunnen erg vervelend zijn. Deze problemen zorgen er ook voor dat uw medewerkers niet kunnen doorwerken. Dit kost u handen vol geld. Met infrastructuurbeheer van For All IT is dit opgelost.

Monitoring

Uw infrastructuur wordt 24/7 gemonitord door onze ICT-experts op problemen of fouten. Zo bent u verzekerd van een maximaal presterende infrastructuur.

Veilig

For All IT zorgt dat uw infrastructuur veilig is en functioneert. Dit doen we door elke dag een back-up van uw werkplek te maken. Deze back-up slaan we op in ons datacenter, zodat uw bestanden en applicaties gewaarborgd zijn bij een calamiteit .

Up-to-date

Wij beheren en onderhouden uw IT-omgeving door werkzaamheden zoals software en beveiligingsupdates uit te voeren en controle op virussen en spyware/malware. Goed onderhouden werkplekken dragen namelijk bij aan de productiviteit van de gebruikers en aan de veiligheid van uw netwerk.

Altijd en overal support

For All IT biedt een servicedesk waar u terecht kunt voor al uw vragen of wanneer u extra ondersteuning nodig hebt. Wij kunnen u op afstand verder helpen.

Meer weten over Infrastuctuurbeheer?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallitservices.nl (Helpdesk)

+31 681752505 (Sales)

Sales@forallitservices.nl (Helpdesk)