Microsoft Intune

Centraal gestroomlijnd beheer binnen Microsoft

Wat is Microsoft Intune?

Met Intune kunt u apparaten beheren met de methode die het beste werkt voor uw organisatie. Voor apparaten die eigendom zijn van uw organisatie, heeft u mogelijk volledige controle nodig. Denk aan toegankelijk updatebeleid, beveiligingsinstellingen en verschillende functies. Deze methode gebruikt Intune om apparaten en gebruikers in te schrijven.

Voor persoonlijke apparaten willen gebruikers misschien niet dat de organisatie volledige controle heeft. Deze apparaten kunnen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Gebruikers kunnen hun apparaten aanmelden, waarna vele beveiligingsmaatregelen kunnen worden toegepast. Overweeg dan om MFA (Multi-Factor Authentication) te gebruiken om toegang te krijgen tot die apps en gegevens.

Microsoft 365

Hoe werkt Microsoft Intune?

MDM (Mobile Device Management) maakt het mogelijk om devices volledig te beheren. Wanneer het apparaat onder beheer van mobiele apparaten staat, kan het op afstand worden gewist en teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Gegevens kunnen ook van het apparaat worden verwijderd. Deze functies zijn handig voor apparaatbeheer van zakelijke apparaten. Voor persoonlijke apparaten kan MAM een oplossing zijn.

MAM maakt het mogelijk om bedrijfsgegevens op persoonlijke apparaten te beheren. Er kunnen verschillende beleidsregels worden toegepast om bedrijfsgegevens op deze apparaten te beschermen. Overweeg dan om het kopiëren van bedrijfsgegevens naar persoonlijke applicaties te voorkomen. Alle bedrijfsgegevens in Office-toepassingen kunnen op afstand worden verwijderd vanaf persoonlijke apparaten, zodat u volledige controle hebt over de manier waarop bedrijfsgegevens worden verwerkt.

Waarom Microsoft Intune bij For All IT?

Overzicht in de cloud

Intune helpt u het overzicht te behouden en nieuwe inzichten te verwerven dankzij een overzichtelijke console op Microsoft Azure

Bescherm gegevens, applicaties en toestellen

Met Intune kan u een slim beveiligingsbeleid uitrollen voor zowel toestellen, applicaties, als gegevens.

Optimale gebruikerservaring

Intune biedt niet alleen de IT-afdeling, maar ook de gebruiker een optimale ervaring. Medewerkers kunnen zelf updates door te voeren wanneer hen dat het beste past.

BYOD-toestellen centraal beheerd

Met Intune beheert u alle mobiele toestellen binnen uw organisatie en kan u processen als updates, de uitrol van nieuwe apps en beleidsbeheer, stroomlijnen.

Meer weten over Microsoft Intune dienst?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)