Modern Workplace

Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties

Modern Workplace

De Modern Workplace bestaat uit Microsoft 365 Enterprise (Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security) aangevuld met relevante bedrijfsapplicaties en data. De Modern Workplace is jouw gepersonaliseerde werkplek die met real-time toegang, onafhankelijk van uw apparaat keuze, alle relevante bedrijfsinformatie van uw dagelijkse activiteiten ondersteunt.

De Modern Workspace zorgt ervoor dat medewerkers met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Door slimmer te werken halen medewerkers het beste uit zichzelf.

Security dienst folder

Meer weten over onze Modern Workplace?

For All IT biedt 3 verschillende workplace-pakketen aan. Benieuwd welk pakket schikt voor uw organisatie? Download de whitepaper!

Download knop

Waarom een Modern Workplace?

Een wereld van snelle innovatie betekent dat we ons werk ook keer op keer op eigentijdse wijze inrichten. We werken meer vanuit huis, werken elders en gebruiken vaak veel verschillende apparaten. Niet alleen de manier waarop we (samen) werken en communiceren is veranderd. Ook onze behoeften en eisen van de hedendaagse werkplek veranderen.

Door gebruik te maken van de kansen die de cloud biedt, kunnen we de problemen elimineren die traditionele werkplekken momenteel creëren. Zo behoort het beheren van afbeeldingen en het back-uppen of updaten van software tot het verleden. De moderne werkplek kenmerkt zich door zelfredzaamheid (selfservice) en laagdrempelige toegang tot applicaties, data en andere bedrijfsapplicaties. Alles op een gecontroleerde en veilige manier, ongeacht het apparaat of de locatie.

Onze Modern Workplaces

Talloze technische ontwikkelingen zorgen er tegenwoordig voor dat de vereisten voor een werkplek continue veranderen. Kies daarom voor een altijd up-to-date Cloud werkplek die keuzevrijheid biedt aan de eindgebruikers zodat ze veilig kunnen samenwerken zoals ze willen. Binnen onze Modern Workplace bieden wij de volgende dingen aan:

Windows 10

Microsoft Office 365

Enterprise Mobility + Security

Azure Active Directory

Microsoft Teams

Beheer van PC's en mobiele apparaten

OneDrive

Exchange

Teamwerk en communicatie

Microsoft Power Automate

Sharepint

Ondersteuning en implementatie

Meer weten over de Modern Workplace?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)