Universal Progress OpenEdge Interfacing Tool

(U-POInT)

Progress levert standaard bij elke OpenEdge installatie een beperkte set scripts mee die met het besturingssysteem worden geïntegreerd. Deze zijn generiek van naam, aan één versie gebonden en vormen daardoor direct een beperking. Bovendien kennen de Progress programma’s en utilities een schat aan parameters die voor elke handeling afzonderlijk moeten worden opgegeven. Voor zowel de technisch- en functioneel applicatiebeheerder zijn deze bijzonder complex en tijdrovend in gebruik.

U-POInT is een door For All IT Services ontwikkeld product waarmee de Progress OpenEdge programma’s en utilities vanuit één gebruikersinterface kunnen worden benaderd.

Voordelen van U-POInT!

Deze tool is universeel bruikbaar op alle Progress versies die naast elkaar en simultaan op één systeem actief kunnen zijn. De tool biedt ondersteuning voor alle Unix versies, is in meerdere talen verkrijgbaar en kan zodoende door de volledige Progress voor Unix Gebruikersgroep worden toegepast. De tool bevat functies die onderscheid maken in het opbouwen, beheren, uitrollen en operationeel gebruik van de applicatie. Functies die in een nieuwe release beschikbaar worden gesteld kunnen naadloos worden geïntegreerd en gepresenteerd aan de beheerder en/ of eindgebruiker. Per Progress applicatie worden alle omgevingsvariabelen op één centrale plek vastgelegd. Het beheren van mutaties in de configuratie wordt op deze wijze sterk vereenvoudigd. U-POInT wordt vooralsnog enkel geleverd voor Unix. Sub producten van OpenEdge zijn zoveel mogelijk geïntegreerd zodat het scala aan mogelijkheden zich niet limiteert aan de database en gebruikersinterface. De toepasbaarheid wordt op deze wijze sterk vergroot. Bij aanschaf zal For All IT Services de installatie verzorgen en configureren naar de wensen en omgeving van de klant. Training kan desgewenst gegeven worden. Documentatie is inbegrepen. Elke nieuwe release van U-POInT wordt geleverd met release notes en een instructie hoe deze te installeren.
Voordeel Upoint

Belangrijkste functionaliteiten

Startup & Shutdown Server and Client Utilities

AppServer and WebServices Deployment & Utilities

After-Imaging Utilities Backup & Restore Utilities

Database Monitoring & Statistics

Admin-, Name- en SonicMQ Server Utilities

PAS Deployment & Utilities

Database Maintenance Utilities

Ondersteuning:

Wij bieden volledige ondersteuning voor:

redhat
opensuse
Ubuntu
ibm-aix
SCO-UNIX
HP-UX
Progress Linux

Meer weten over U-POInT?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)