IT Projecten

For All IT voor al uw IT projecten

U vertrouwt uw ICT-project aan geen enkele partij toe. Voordat u werkzaamheden op dit gebied uitbesteedt, moet u ervoor zorgen dat u werkt met een betrouwbare en ervaren specialist. Met For All IT kunt u een partner kiezen die u in elke situatie kunt vertrouwen.

Uw projecten in goede handen

For All IT is opgericht in 1999 maar heeft maar liefst 30 jaar ervaring in informatietechnologie. Dankzij deze ervaring heeft de organisatie een volledige visie op het project- en procesgericht en resultaatgericht realiseren van oplossingen in de ICT-sector. Bij deze oplossingen spelen efficiëntie en werkplezier altijd een belangrijke rol, waarbij mens en organisatie altijd centraal staan. For All IT heeft jarenlange ervaring en expertise op dit gebied waardoor uw ICT-projecten in deze organisatie goed afgehandeld kunnen worden. Als wij uw project benaderen, is ons uitgangspunt dat de gemeente de juiste regie is. Voor onszelf en de (lokale) overheid zien wij veranderingen in de samenleving als een mooie uitnodiging tot grote innovaties in de informatietechnologie.

Volop kansen voor vernieuwing

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat verandering niet altijd de eerste is die wordt toegejuicht. Maar het is onze positieve en resultaatgerichte aanpak die ervoor zorgt dat de sfeer binnen uw organisatie snel verschuift van afwachten naar draagvlak en samenwerken. Naar onze mening veranderen de tijden, en bij de tijd blijven is de beste reactie. Als professionele IT-dienstverlener hebben we alles in huis om de stappen die uw organisatie naar de toekomst moet zetten te begeleiden. Wij zetten al onze expertise graag in om uw IT-project succesvol voor te bereiden!

kanban board

Onze projecten en migraties

IT Migratie

Een soepele migratie begint bij een goede voorbereiding. We bedenken daarom niet alleen hoe we de migraties technisch gaan realiseren. We kijken ook naar de impact van de migratie in uw organisatie en naar verbeteringen.

Offsite Back-up

Offsite back-up is een back-up dienst van For All IT waarbij wij uw bedrijfskritische data en applicaties opslaan in een private cloud omgeving in ons datacenter in Amsterdam.

Meer weten over IT Projecten?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)