Cyber Security diensten

Data, het nieuwe goed behoort tot de meest waardevolle bezittingen van een organisatie en dat weten cybercriminelen ook. Zorg ervoor dat uw data optimaal beveiligd wordt. Onze aanmoediging is organisaties te helpen een verbeterend inzicht te krijgen in het cybersecurity landschap. door middel van een breed scala aan diensten helpen wij u het risico te beperken van een cyberaanval.

Opzoek naar security oplossingen?

For All IT biedt 3 verschillende securitypakketen aan. Benieuwd welk pakket schikt voor uw organisatie? Download de whitepaper!

Ransomware

Ransomware Protection

Sinds enkele jaren neemt de dreiging van ransomware wereldwijd toe. De kwaadaardige software wordt uitgeoefend op organisaties die niet voorbereid zijn om de juiste maatregelingen te ondernemen. De laatste jaren is er een nieuwe trend zichtbaar: Het uitvoeren van gerichte ransomware aanvallen om doelwitten een hoger losgeldbedrag te laten betalen. 

Binnen de security pakketen van For All IT zorgen we ervoor dat uw organisatie de juiste stappen onderneemt om een mogelijke ransomware aanval te voorkomen.

Phishing

Phishing is een vorm van digitale oplichting waarbij de aanvaller zich voordoet als een betrouwbare bron. Het doel van phishing is vaak het buitmaken van inloggegevens of de computer infecteren met malware bijgevoegd in een e-mail bijlagen.

Binnen de security pakket van For All IT maken we gebruik van phishing software die automatisch periodiek een phishing mail verstuurd naar de medewerkers. Vanuit deze phishingtesten krijgt elke medewerker een phishing score. Afhankelijk van de phishing score en de soorten phishingmail wordt er een online training verzorgd in de academy omgeving, zodat elke individuele medewerker groeit in het herkennen en voorkomen van een phishing aanval .

Phishing mail
Playbook security

Escalatie Playbook

Het door ons zelfgemaakt playbook zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen voorbereiden tegen cyberaanvallen voor, tijdens en na het ongeval.

In het escalatie playbook wordt als eerst de top 10 cyberbedreigingen behandeld en beschreven waarom het beschermen tegen deze cyberdreigingen een uitdaging is. Vervolgens wordt er in de strategiefase tips en tricks gedeeld hoe een organisaties zich kan weren en voorbereiden tegen cybercrime. Tot slot worden de escalatie playbooks behandeld. Deze playbooks laten in één oogopslag zien welke stappen de organisatie of IT-partij moet verrichten om een cyberincident te identificeren en verhelpen zodat de organisatie zo snel mogelijk haar kernactiviteiten kan uitvoeren.

Meer weten over onze Cybersecurity diensten?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)