Security & Compliance

Maak uw organisatie efficiënter met Microsoft Azure

Waarom Security & Compliance?

In dit tijdperk van digitale transformatie is cyberbeveiliging een vereiste voor elk bedrijf in elke branche. Als u veiligheidsrisico’s negeert, brengt u niet alleen de continuïteit van uw eigen bedrijf in gevaar, maar ook die van uw stakeholders. Tegelijkertijd moet je voldoen aan verschillende wet- en regelgeving opgelegd door de overheid en interne stakeholders, etc.

Het is belangrijk om uw IT-omgeving te beschermen en te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Met de For All IT Cybersecurity en Compliance Business Proposition maken we uw organisatie veiliger en weerbaarder tegen cyberaanvallen. Anderzijds nemen wij alle vragen over regelgeving, validatie en kwaliteitseisen voor onze rekening.

Microsoft Security en Compliance

Wat is Microsoft Security score?

De Microsoft-beveiligingsscore is een maatstaf voor de beveiligingsstatus van een organisatie, waarbij hogere cijfers meer verbeteringen aangeven. Door aanbevelingen voor beveiligingsscores op te volgen, kunt u uw organisatie beschermen tegen bedreigingen. Vanuit een gecentraliseerd dashboard in het Microsoft 365 Security Center kunnen organisaties de beveiliging van hun Microsoft 365-identiteiten, gegevens, applicaties, apparaten en infrastructuur bewaken en aanpakken.

Wat zijn de voordelen van Security en Compliance?

Bescherming bieden tegen beveiligingsbedreigingen

Gebruik niet alleen wachtwoorden, maar bescherm gegevens ook tegen identiteit schending en identificeer automatisch potentiële inbreuken voordat ze schade kunnen aanbrengen.

Bedrijfsgegevens beveiligen tegen lekken

Gebruik Cloud toepassingen zonder de bedrijfsgegevens in gevaar te brengen door beveiliging toe te voegen, van toegangsbevoegdheden tot gegevensversleuteling.

Beheer wie toegang heeft tot bedrijfsgegevens

Beheer apparaten van het bedrijf en van medewerkers (BYOD) om gegevens te versleutelen, automatisch verdachte activiteiten detecteren en snel gecompromitteerde apparaten te blokeren, in quarantaine te plaatsen of te wissen.

slimme manier van risico vermindering

Microsoft 365 Business biedt een eenvoudige, kosteneffectieve manier om risico’s te verminderen met geïntegreerde privacy- en beleidstools om veilig uw bedrijf te runnen en te laten groeien.

Meer weten over Microsoft Security & Compliance?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallitservices.nl (Helpdesk)

+31 681752505 (Sales)

Sales@forallitservices.nl (Helpdesk)