Serverbeheer

De server van je bedrijf altijd in topconditie

Wat is Serverbeheer?

Als organisatie ben je afhankelijk van je bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruikers beheer. Het is daarom van essentieel belang dat je er van op aan kunt dat deze servers blijven werken en eventuele problemen vroegtijdig worden aangepakt. For All IT beheert  jouw servers voor een vast bedrag per maand en houd ze in optimale conditie. For All IT is zowel Windows als Linux server specialist en heeft dedicated system engineers in dienst.

Standaard bij Serverbeheer van For All IT

Met serverbeheer van For All IT zijn uw Linux en of Windows servers in top conditie. In deze service valt onder andere:da

Periodieke rapportage

Antivirus en anti-malware monitoring

Microsoft Offive updates

Tijdelijke bestanden opschonen

Ondersteuning tijdens kantooruren

Microsoft updates

Monitoren van back-ups

Beveiliging

Controle op fouten in het logboek

Monitoring van belasting CPU, netwerk, ram geheugen, harde schijf

Waarom Serverbeheer bij For All IT?

Veilig

For All IT zorgt dat de werkplek altijd veilig is. Dit doen we door elke dag een back-up van de werkplek te maken. Deze back-up slaan we op in ons datacenter zodat bestanden en applicaties gewaarborgd zijn bij een calamiteit .

monitoring

Servers en applicaties worden 24/7 gemonitord door onze ICT-experts op problemen of fouten. Zo ben je verzekerd van een server die optimaal functioneert.

Kostenbesparing

Onderbrekingen van het dagelijkse werk door ICT-problemen, zoals updates, kunnen erg vervelend zijn. Deze problemen zorgen er ook voor dat  medewerkers niet kunnen doorwerken. Dit kost handen vol geld. Met serverbeheer van For All IT is dit opgelost.

100% ontzorgen

Wij beheren en onderhouden uw server door werkzaamheden zoals software en beveiligingsupdates uit te voeren en controleren op virussen en spyware/malware. Goed onderhouden server(s) dragen bij aan de productiviteit van de gebruikers en aan de veiligheid van uw netwerk.

Altijd en overal support

For All IT biedt een servicedesk waar je terecht kunt voor al je vragen of wanneer je extra ondersteuning nodig hebt. Wij kunnen je op afstand verder helpen.

Snelheid

Er is niets vervelender dan het werken op een traagwerkend systeem. Met serverbeheer van For All IT ben je verzekerd van een systeem wat altijd optimaal werkt.

Meer weten over serverbeheer?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)