Sales vacature

Sales Managed Services

Vacature

Per direct zoeken we een superieure Sales met de drive om onze klanten te voorzien van de For All IT Modern Workplace, Managed diensten, Office 365 en Azure migraties. 

 

Jouw rol binnen For All IT

Als Sales ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en managen van jouw klanten. Je bent sparringpartner van de klant. Je zit periodiek bij de klant aan tafel om de ontwikkeling op ICT-gebied door te spreken die voor je klant van toepassing zijn.  

Het spotten van kansen zit dus in je het bloed! Wanneer jij een potentiële nieuwe klant voorbij ziet komen haal je die binnen. Je werkt actief mee aan onze missie om al onze klanten te ontzorgen door middel van onze Managed Services dienstverlening en ze naar de For All IT Modern Workplace te migreren. Samen met je technische collega’s zorg je voor scherpe offertes en bij akkoord zorg je voor de overdacht aan de afdeling projecten. 

Belangrijk is dat jij op C-level zowel commercieel als inhoudelijk kan sparren. Met je commerciële skills weet je de deur te openen en met jouw inhoudelijke kennis weet jij de deal te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer een klant zijn on-premise omgeving gaat verplaatsen naar onze Managed Werkplek in de Cloud adviseer je m.b.t. migratie uitdagingen. Samen met onze consultants begeleid jij de klant stap voor stap tijdens dit traject. 

For All IT heeft meerdere Business Units in Nederland met in totaal ruim 30 enthousiaste professionals die allemaal een eigen specialisme hebben in een van de genoemde vakgebieden. For All IT Services bv is gevestigd in Amersfoort en onderdeel van de For All IT Groep.

Als onze nieuwe collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. Open sollicitaties kun je richten aan pz@forallit.nl.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

 • Het zoeken, creëren en opvolgen van leads; 
 • Klantafspraken verzorg je in het begin zelfstandig en later in het salestraject betrek je je collega’s van consultancy, Managed Services en Klant Succes Management om zo tot een optimaal advies te komen en elke keer weer voor een win/win situatie te gaan; 
 • Het opstarten van het offerteproces en het produceren van een goede offerte die tot een overeenkomst met een klant leidt; 
 • Je bespreekt de behoefte van jouw klanten met de (technische) collega’s, mede door jouw input kunnen wij onze diensten optimaal blijven vernieuwen; 
 • Je neemt deel aan workshops en interne kennissessies om bij te blijven in ontwikkelingen en innovaties die worden toegepast. 
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Provisieregeling
 • Volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen 
 • Je wordt goed gefaciliteerd en werkt met de nieuwste technologieën 
 • Een goed verzorgde lunch 
 • Wekelijkse bedrijfsborrel 
 • Werken in een leuk en hecht team 

Wat we van je vragen:

We zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een IT-omgeving, bij voorkeur bij een ICT-dienstverlener. Je hebt ervaring met solution selling en aantoonbare kennis van onze branche. Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties. 

Spreekt het bovenstaande je aan?

Stuur dan je sollicitatie naar For All IT Services bv, Hoefseweg 1, 3821 AE Amersfoort, t.a.v. C. van de Vendel  of e-mail naar pz@forallit.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie over deze vacature (088 – 751 02 02). Voor meer informatie over For All IT kun je kijken op www.forallit.nl. 

Wij zijn...

For All IT Services biedt betrouwbare oplossingen op het gebied van Managed Services, (Managed) Networking, Microsoft 365, Azure, Private & public Cloud en Linux en Progress technologie. Door de ruime ervaring die onze professionals in de loop der jaren hebben opgedaan, is For All IT Services een uitstekend adviseur op het gebied van ICT oplossingen met oog voor de eindgebruiker. Wij voorzien onze klanten van deskundig advies over hardware, software, productiviteit, opleidingen en security awareness. Wij geloven in een persoonlijke en daadkrachtige aanpak gecombineerd met slimme cloud oplossingen 

For All IT Services is gevestigd in Amersfoort en onderdeel van de For All IT Groep. Wij zijn al meer dan 20  jaar een ICT Dienstverlener met focus op Managed Services en IT projecten. 

For All IT kantoorgebouw