Juridische werkplek

Notariskantoren die gebruik maken van onze cloudoplossingen maken naar volle tevredenheid gebruik van alle bekende softwarepakketten. De software bevat de meest gebruikte notarisapplicaties van dit moment en bevordert de communicatie tussen jou en jouw cliënten.

Juridische werkplek FAI

Juridische werkplek: De meest complete werkplek voor notarissen

Bij For All IT hebben we een duidelijk beeld van de ICT wensen binnen het notariaat. Om te voldoen aan deze wensen bieden we de juridische werkplek, die volledig is afgestemd op het notariaat. De juridische werkplek is dé oplossing voor notarissen om efficiënter te kunnen werken. Door middel van de achterliggende werkplek, functionaliteiten en ondersteuning draaien jouw processen en software naar wens.

Notariskantoren die samenwerken met For All IT maken naar volle tevredenheid gebruik van alle bekende softwarepakketten. De software bevat de meest gebruikte notarisapplicaties van dit moment en bevordert de communicatie tussen jou en je cliënt. Het opstellen van aktes ging nog nooit zo vlot. Vraag bij onze experts welke software het beste bij jouw kantoor aansluit.

De juridische werkplek geeft jouw organisatie de volgende voordelen:

  • Een volledige werkplek: de meest complete werkplek voor u als notaris. Je beschikt direct over de meest gebruikte notarisapplicaties in combinatie met een recente versie van office 365
  • Geen grote investering nodig: Je betaalt een vast bedrag per maand waardoor geen eenmalige grote investering nodig is voor het gebruik van de juridische werkplek van For All IT.
  • Speciaal geselecteerd: Speciaal geselecteerde hard-en software voor het notariaat zorgt voor een stabiel en werkende IT-omgeving. Problemen met jouw ICT zijn verleden tijd.
  • Veiligheid gegarandeerd: Geen zorgen meer over de veiligheid of regelgeving. Deze werkplek voldoet aan alle veiligheidseisen en regelgeving waar je als notaris mee te maken hebt (incl. de BFT).

For All IT werkt samen met de nieuwste notarissoftware

Notariskantoren die samenwerken met For All IT maken naar volle tevredenheid gebruik van alle bekende softwarepakketten. De software bevat de meest gebruikte notarisapplicaties van dit moment en bevordert de communicatie tussen jou en je cliënt. Het opstellen van aktes ging nog nooit zo vlot. Vraag bij onze experts welke software het beste bij jouw kantoor aansluit.

Andere klanten gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?