Juridische werkplek

Gebruik je momenteel Quantaris, Van Brug, Devoon, Notis of een ander pakket? Geen probleem. Kies voor Notarisdossier of Nobilex dan zetten wij al jouw data over.

Juridische werkplek: De meest complete werkplek voor notarissen

For All IT begrijpt als geen ander hoe vervelend niet goed werkende software is voor een organisatie. Om deze reden heb je bij For All IT de mogelijkheid om gebruik te maken van de juridische werkplek. De juridische werkplek is dé oplossing voor notarissen om efficiënter te werken.

Notariskantoren die samenwerken met For All IT maken naar volle tevredenheid gebruik van Nobilex of Notarisdossier. De software bevat de meest gebruikte notarisapplicaties van dit moment en bevordert de communicatie tussen jou en je cliënt. Het opstellen van aktes ging nog nooit zo vlot. Vraag bij onze experts welke software het beste bij jouw kantoor aansluit.

De juridische werkplek geeft jouw organisatie de volgende voordelen:

  • Een volledige werkplek: de meest complete werkplek voor u als notaris. Je beschikt direct over de meest gebruikte notarisapplicaties in combinatie met een recente versie van office 365
  • Geen grote investering nodig: Je betaalt een vast bedrag per maand waardoor geen eenmalige grote investering nodig is voor het gebruik van de juridische werkplek van For All IT.
  • Speciaal geselecteerd: Speciaal geselecteerde hard-en software voor het notariaat zorgt voor een stabiel en werkende IT-omgeving. Problemen met jouw ICT zijn verleden tijd.
  • Veiligheid gegarandeerd: Geen zorgen meer over de veiligheid of regelgeving. Deze werkplek voldoet aan alle veiligheidseisen en regelgeving waar je als notaris mee te maken hebt (incl. de BFT).

For All IT werkt samen met de nieuwste notarissoftware

Notariskantoren die samenwerken met For All IT maken naar volle tevredenheid gebruik van Nobilex of Notarisdossier. De software bevat de meest gebruikte notarisapplicaties van dit moment en bevordert de communicatie tussen u en uw cliënt. Het opstellen van aktes ging nog nooit zo vlot. Vraag bij onze experts welke software het beste bij uw kantoor aansluit. Gebruikt u momenteel Quantaris, Van Brug, Devoon, Notis of een ander pakket? Geen probleem. Kiest u voor Notarisdossier of Nobilex dan zetten wij al uw data over.

Andere klanten gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?