Modern Workplace

Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties. De Modern Workplace van For All IT zorgt ervoor dat medewerkers met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Door slimmer te werken halen medewerkers het beste uit zichzelf.

Modernworkplace FAI

Modern Workplace

De Modern Workplace is een term die verwijst naar de manier waarop werknemers tegenwoordig werken en hoe werkgevers hun werknemers faciliteiten bieden om efficiënt te werken. In de Modern Workplace staan flexibiliteit en samenwerking centraal. Dit betekent dat werknemers niet langer noodzakelijkerwijs aan een vaste werkplek hoeven te zitten, maar dat ze ook vanuit huis of onderweg kunnen werken. Dit wordt ook wel “mobiel werken” genoemd.

De Modern Workplace bestaat uit Microsoft 365 Enterprise (Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security) aangevuld met relevante bedrijfsapplicaties en data. De Modern Workplace is jouw gepersonaliseerde werkplek die met real-time toegang, onafhankelijk van jouw apparaat keuze, alle relevante bedrijfsinformatie van uw dagelijkse activiteiten ondersteunt.

De Modern Workspace zorgt ervoor dat medewerkers met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Door slimmer te werken halen medewerkers het beste uit zichzelf.

Waarom een Modern Workplace?

Een wereld van snelle innovatie betekent dat we ons werk ook keer op keer op eigentijdse wijze inrichten. We werken meer vanuit huis, werken elders en gebruiken vaak veel verschillende apparaten. Niet alleen de manier waarop we (samen) werken en communiceren is veranderd. Ook onze behoeften en eisen van de hedendaagse werkplek veranderen.

Door gebruik te maken van de kansen die de cloud biedt, kunnen we de problemen elimineren die traditionele werkplekken momenteel creëren. Zo behoort het beheren van afbeeldingen en het back-uppen of updaten van software tot het verleden. De moderne werkplek kenmerkt zich door zelfredzaamheid (selfservice) en laagdrempelige toegang tot applicaties, data en andere bedrijfsapplicaties. Alles op een gecontroleerde en veilige manier, ongeacht het apparaat of de locatie.

Modern Workplace van For All IT

De Modern Workplace biedt dus talloze voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers hebben meer flexibiliteit en kunnen beter hun werk-privébalans beheren, terwijl werkgevers kunnen profiteren van een grotere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Andere notariskantoren gingen u voor.

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen