We vertellen je graag meer
over ons

Wie zijn wij?

For All IT Services is een IT dienstverlener opgericht in 1999 en gevestigd in Amersfoort. Wij zijn een onafhankelijke leverancier van producten en diensten gericht op de ICT infrastructuur voor kleine en middelgrote organisaties. Wij ondersteunen organisaties bij het effectief en efficiënt gebruiken van hun applicaties en hardware rondom de werkplek. Hierdoor kunnen onze klanten optimaal hun eigen kennis en kunde gebruiken zonder zich zorgen te maken over de continuïteit van hun ICT. For All IT biedt oplossingen voor verschillende serviceniveaus. Daarbij hebben wij zowel services die lokaal ingezet kunnen worden maar ook cloud oplossingen zijn mogelijk. In overleg met de klant worden een aantal mogelijke diensten geïnventariseerd op basis waarvan de klant keuzes kan maken die bij zijn budget en organisatie passen.

Bedrijfspand locatie computerweg 2 Amersfoort
Het team van For All IT

Onze Missie

For All IT streeft ernaar de complexiteit van IT begrijpelijk te maken. Dit stelt onze klanten in staat om hun ICT optimaal in te zetten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.
Door de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers streven we ernaar om hun kennis, ervaring en creativiteit in te brengen om onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie. Omdat groei, plezier en flexibiliteit centraal staan, adopteren we razendsnel nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Hiermee wil For All IT Services iedere klant ontlasten en daarmee de innovatie in jouw organisatie versnellen. Groei, transparantie, eigenheid en plezier staan ​​bij ons centraal en dit zie je terug in al onze activiteiten en professionals binnen onze organisatie. For All IT wil breed worden gezien als marktleider in de inzet van ICT-professionals in binnen- en buitenland.

Totale ontzorging in ICT. Dat is onze missie.

Onze Visie

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. We bepalen zelf hoe onze werkplek eruitziet en hoe we willen communiceren, werken (of samenwerken) en zelfs leven. De technologie die we hiervoor gebruiken, wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons leven, waardoor samenwerken eenvoudiger en efficiënter wordt. Ook de eisen voor privacy en gegevensbescherming nemen toe. In dit tijdperk van digitale transformatie is regie, kennis en expertise nodig om functionele behoeften te vervullen en te vertalen naar ICT-oplossingen, zoals de Modern Workspace.

Met ambities en nieuwe technologische uitdagingen vragen onze klanten zich terecht af hoe IT meer waarde kan creëren voor hun organisatie. Bij For All IT Services geloven we dat (project)bedrijven efficiënter worden door het juiste gebruik van IT, dus zijn we volledig gericht op het verbeteren van de samenwerking, het verhogen van de dienstverlening en het besparen van kosten.

Wij richten ons op het bouwen van duurzame partnerships voor onze klanten. Wij helpen hen op strategisch, tactisch en operationeel niveau bedrijfsdoelstellingen af te stemmen op IT en gaan zeer gericht te werk om IT-diensten met een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van IT-servicemanagement effectief en efficiënt te integreren.

De visie van For All IT

We maken graag kennis!

Netwerklaan 42
3821 AG, Amersfoort

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag – zondag: gesloten