Cloud oplossingen

Onze cloud oplossingen zijn gericht om eenvoudig te schalen en geven jouw organisatie toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten.

Cloudoplossingen FAI

Wat zijn cloud oplossingen?

Een cloud oplossing is een on-demand dienst. Deze dienst wordt ter beschikking gesteld aan de gebruikers via het internet vanaf de servers van For All IT of Microsoft. Dit in tegenstelling tot een bedrijf wat beschikt over een eigen lokale server (on-premise).

Ze zijn ontworpen om eenvoudig te schalen en geven jou toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten. Deze applicaties, middelen en diensten worden volledig beheerd door For All IT.

Private cloud

Al onze cloud oplossingen worden standaard aangeboden vanuit Microsoft of onze private cloud. Dit betekent maximale vrijheid, veiligheid en gegarandeerde prestaties. Waar je bij andere ICT leverancier onderliggende hardware moet delen met andere afnemers, krijg je bij ons een eigen (virtual) ICT-infrastructuur. Zo ben je verzekerd van de maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van jouw eigen resources.

Op zoek naar cloud oplossingen?

For All IT heeft verschillende clouddiensten, zoals: IaaS, PaaS, Saas, BaaS, MaaS en DaaS. Dit betekent altijd een geschikte oplossing voor jouw organisatie. Deze diensten draaien op ons eigen platform die wij voor je beschikbaar kunnen maken. Wanneer je op zoek bent naar een cloud oplossing voor jouw zakelijke werkplek, dan is onze Desktop as a Service een geschikte oplossing. Eventueel aangevuld met VoIP bellen. Toch een cloud oplossing van derden? Geen probleem. Wij leveren ook Microsoft 365 en andere diensten.

Onze cloud oplossingen

Microsoft 365

Microsoft 365

De complete Microsoft Suite voor uw organisatie. Keuze uit verschillende pakketen zodat er altijd eentje is die perfect bij jouw organisatie aansluit

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Azure is een cloud computerplatform van Microsoft en stelt organisaties in staat om organisaties efficiënter te maken, dit gaat gepaard met kostenbesparing.

Microsoft Intune

Microsoft Intune

Overzicht in de cloud: Intune helpt je het overzicht te behouden en nieuwe inzichten te verwerven dankzij een overzichtelijke console op Microsoft Azure.

Onze referenties

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners

Meer weten over onze cloud oplossingen?