Microsoft 365

De complete Microsoft Suite voor je organisatie. Keuze uit verschillende pakketen zodat er altijd eentje is die perfect bij jouw organisatie aansluit.

Microsoft 365 FAI

Wat is Microsoft 365?

 

Microsoft 365 is een clouddienst van Microsoft. Medewerkers kunnen vanaf elke locatie toegang krijgen tot e-mail, agenda’s, Office documenten en web vergaderingen. Voor het gebruik betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit bedrag verschilt per pakket. Het is daarom zowel voor kleine als grote ondernemingen een zeer interessante oplossing.

Microsoft 365 pakketten

For All IT biedt uiteenlopende pakketten aan. Op deze manier kan For All IT je altijd voorzien van het juiste pakket. Wanneer je bij ons Microsoft 365 aanschaft zorgen wij ervoor dat je volledig ondersteund wordt. Denk hierbij aan het beantwoorden van gebruikersvragen of het vroegtijdig aangeven van licenties die bijna aflopen.

De voordelen wanneer je kiest voor Microsoft 365:

  • Op- en afschalen: Binnen het Office 365 abonnement ben je vrij om op- en af te schalen wanneer de markt of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven.
  • Direct aan de slag: Na aanschaf van een Office 365 abonnement kun je direct aan de slag.
  • Zekerheid over data: Al je Office 365 documenten worden veilig opgeslagen in de Cloud van Microsoft.
  • Voorspelbare kosten: Met Office 365 huur je de software. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Daarnaast betaal je alleen voor dat gene wat daadwerkelijk gebruikt wordt.
  • Altijd en overal toegang, met elk device: Met Office 365 kun je vanaf ieder gewenst apparaat werken aan alle documenten. Of je nu werkt met een PC, Mac, Windows, iOS of Android apparaat.
  • Altijd de nieuwste versie: Onze Office 365 klanten beschikken altijd over de laatste versie van Microsoft Office. Indien Microsoft functionaliteiten toevoegt of updates doorvoert wordt dit vanaf nu automatisch gedaan.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?