Progress Linux

Wij bieden verschillende Progress OpenEdge diensten. Op deze pagina vind je meer informatie over onze diensten en oplossingen.

Progress Linux of Axel Thin Client FAI

Progress OpenEdge diensten

Als Progress Application Partner levert For All IT Services de volgende Progress OpenEdge diensten:

  • Progress OpenEdge installatie, beheer en monitoring (t/m Progress OpenEdge 11)
  • Progress OpenEdge Database Administratie (DBA)
  • Progress OpenEdge performance analyzes
  • Progress OpenEdge performance optimalisatie door middel van Dump en Reload, Storage Area´s, Type II storage Area’s, table en index optimalisatie
  • Progress OpenEdge updates en platform migraties
  • Progress OpenEdge Replication installatie en beheer
  • Progress OpenEdge Cloud oplossingen (hosting in ons eigen data center, Azure of in Progress Pacific (AWS)
  • Software applicatie updates in Progress OpenEdge databases
  • Unix, Linux, AIX, VMWare installatie, beheer, monitoring, analyses en optimalisatie voor het optimaal performen van Progress databases willekeurig device.

Onze Progress Linux oplossingen

Linux High Availability Cluster (LHAC)

Linux High Availability Cluster (LHAC)

Een door For All IT Services ontwikkeld product, op basis van script, dat een maximale beschikbaarheid met minimaal verlies van data garandeert

Universal Progress Openedge Interfacing Tool (U-POInt)

Universal Progress Openedge Interfacing Tool (U-POInt)

Progress levert standaard bij elke OpenEdge installatie een beperkte set scripts mee die met het besturingssysteem worden geïntegreerd.

Progress Failover

Progress Failover

For All IT heeft een eigen Failover ontwikkeld, genaamd Linux High Availability Cluster. Met onze Progress Failover oplossing wordt u beschermd.

Onze referenties

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners in de zorg.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?