Progress Linux

Wij bieden verschillende Progress OpenEdge diensten. Op deze pagina vind je meer informatie over onze diensten en oplossingen.

Progress Linux of Axel Thin Client FAI

Progress OpenEdge diensten

Als Progress Application Partner levert For All IT Services de volgende Progress OpenEdge diensten:

  • Progress OpenEdge installatie, beheer en monitoring (t/m Progress OpenEdge 11)
  • Progress OpenEdge Database Administratie (DBA)
  • Progress OpenEdge performance analyzes
  • Progress OpenEdge performance optimalisatie door middel van Dump en Reload, Storage Area´s, Type II storage Area’s, table en index optimalisatie
  • Progress OpenEdge updates en platform migraties
  • Progress OpenEdge Replication installatie en beheer
  • Progress OpenEdge Cloud oplossingen (hosting in ons eigen data center, Azure of in Progress Pacific (AWS)
  • Software applicatie updates in Progress OpenEdge databases
  • Unix, Linux, AIX, VMWare installatie, beheer, monitoring, analyses en optimalisatie voor het optimaal performen van Progress databases willekeurig device.

Onze Progress Linux oplossingen

Linux High Availability Cluster (LHAC)

Linux High Availability Cluster (LHAC)

Een door For All IT Services ontwikkeld product, op basis van script, dat een maximale beschikbaarheid met minimaal verlies van data garandeert

Universal Progress Openedge Interfacing Tool (U-POInt)

Universal Progress Openedge Interfacing Tool (U-POInt)

Progress levert standaard bij elke OpenEdge installatie een beperkte set scripts mee die met het besturingssysteem worden geïntegreerd.

Progress Failover

Progress Failover

For All IT heeft een eigen Failover ontwikkeld, genaamd Linux High Availability Cluster. Met onze Progress Failover oplossing wordt u beschermd.

Onze referenties

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners in de zorg.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?