Linux High Availability Cluster

Zorg ervoor dat uw database continue up-to-date wordt gehouden door ons eigen gebruiksvriendelijk product

Progress Linux of Axel Thin Client FAI

Wat is LHAC?

Linux High Availability Cluster, afgekort tot LHAC, is een door For All IT Services ontwikkeld product, op basis van scripts, dat een maximale beschikbaarheid met een minimaal verlies aan data garandeert op een Linux / Unix database platform.

LHAC maakt zo veel mogelijk gebruik van de standaard tools van de database leverancier maar gaat veel verder dan dat. Databases worden continu up-to-date gehouden, zijn tot 1 minuut instelbaar, en alle vitale systeem en user componenten worden gesynchroniseerd.

Hierdoor is het mogelijk om, in geval van een productie systeem falen, een switch te maken naar het stand-by systeem in enkele minuten waarna de gebruikers weer verder kunnen met hun werk. Het maakt daarbij niet uit of dit stand-by systeem lokaal staat opgesteld of honderden kilometers verderop in een andere locatie.

Gebruiksvriendelijk

Door middel van menu opties is de gebruiker zelf in staat om deze actie uit te voeren en ook weer terug te gaan naar de originele opstelling. Het product verzorgt ook de monitoring op de goede verwerking van de synchronisatie van componenten en databases en geeft een signalering indien iets niet goed is gegaan per email of sms.

LHAC biedt opties tot bijwerken rapportage database(s), maken van meerdere database kopieën, back-up van databases en een 24/7 omgeving worden ondersteund en deze opties zijn allemaal variabel in te stellen.

Bij aanschaf zal For All IT Services de installatie verzorgen en configureren naar de wensen en omgeving van de klant. Training kan desgewenst gegeven worden. Documentatie is inbegrepen. Minimaal 1 maal per jaar testen van deze oplossing in een live omgeving is onderdeel van het product bij aanschaf.

Belangrijkste functionaliteiten:

  • Hot Stand-by database
  • Monitoring en signalering
  • Gebruikersmenu’s
  • Crash-/Fail-over test
  • Synchronisatie systeem- en user componenten
  • 24/7 Up-time productiesystemen
  • Bijwerken rapportage database(s)
  • Maximaal 1 minuut dataverlies

Over For All IT

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere notariskantoren gingen u voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?