Security

Onze security oplossingen zijn gericht op het risico beperken van een cyberaanval. Wij bieden een breed scala aan diensten aan zodat jouw data beveiligd blijft.

Diensten - security of security paketten FAI

Verbeter de continuïteit van jouw organisatie

Data, het nieuwe goud, behoort tot de meest waardevolle bezittingen van een organisatie en dat weten cybercriminelen ook. Zorg ervoor dat jouw data optimaal beveilig wordt. Onze aanmoediging is om organisaties te helpen een verbeterd inzicht te krijgen in het cybersecurity landschap. Door middel van een breed scala aan oplossingen helpen wij het risico te beperken van een cyberaanval.

Om de continuïteit van een bedrijf te verbeteren bereiden de meeste organisaties zich voor tegen branden, overstromingen en andere incidenten. Inzichten in jouw ICT security landschap zou niet anders moeten zijn. Train en test je werknemers op phishingmails en andere social engineer aanvallen. Krijg inzicht op de systemen en informatiebeveiliging. Wij bieden cybersecurity van A tot Z.

Met de security oplossingen van For All IT brengen we samen jouw ICT beveiliging naar een hoger niveau. Wij bieden continue verbetering ten aanzien van jouw ICT beveiliging. Krijg grip voor een cyberaanval. Mocht er onverhoopt toch een aanval plaatsvinden, dan staan wij voor je klaar!

Onze security oplossingen

Managed security

Managed security

Security Consultancy

Security consultancy

Onze referenties

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners

Hulp nodig om jouw organisatie te beveiligen?