Waar kunnen
we je mee helpen?

Managed Services

Managed Services

Managed Services van For All IT biedt uitkomst om organisaties op ICT gebied zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Onze beheerdiensten zijn erop gericht om uw organisatie op ICT gebied zo volledig mogelijk te ontzorgen. In de praktijk blijkt dat IT managers voornamelijk bezig zijn met het operationeel beheer en daardoor maar weinig toekomen aan innovatie en systeemontwikkeling.

Security diensten

Security

Zorg ervoor dat jouw data optimaal beveiligd wordt. Met de Security diensten van For All IT is alles in jouw organisatie goed beschermd.

Onze aanmoediging is organisaties te helpen een verbeterend inzicht te krijgen in het cybersecurity landschap. door middel van een breed scala aan diensten helpen wij het risico te beperken van een cyberaanval.

Axel Thin Client

Modern Workplace

Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties

Met onze modern workplace heb je met één enkele inlog toegang tot alle applicaties. Wij nemen alle technische en functionele uitdagingen uit handen en optimaliseren jouw organisatie op ICT gebied.

Cloud oplossingen

Cloud Oplossingen

Schaal gemakkelijk op en af

Cloud oplossingen zijn ontworpen om eenvoudig te schalen en geef je toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten. Dit allemaal wordt volledig beheerd door For All IT.

Axel Thin Client

Axel Thin Client

Wij leveren veel modellen van de Axel Thin Client

Axel Thin Client is niet alleen sneller dan een pc maar bovendien ook goedkoper. Het formaat van een Axel Thin Client is ideaal om te bevestigen achter een beeldscherm of hij kan simpelweg onder de voet van een monitor gezet worden. Bij For All IT leveren wij veel modellen.

ICT beheer

Progress Linux

For All IT is Progress Application Partner.

Als Progress Application Partner leveren wij veel verschillende Progress OpenEdge diensten zoals installatie, beheer en monitoring.

For All IT – jouw partner voor IT

  • Samen maken we de reis door jouw project: van ICT vraagstuk tot digitale transformatie
  • Bij ons ben je geen klant, maar een partner. We werken samen mét jou!
  • Wij maken ICT duidelijk, we laten jou begrijpen wat wij doen.
  • Standaard oplossingen bestaan niet, wij laten ICT voor jou werken.

For All IT neemt alle technische en functionele uitdagingen uit handen en brengt de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren. Met onze diensten kunnen we veel bedrijven in verschillende branches helpen. Bij ons krijg je altijd direct contact met een van onze specialisten.

Waar kunnen we jou mee helpen?