Progress Failover

Met onze oplossing wordt ervoor gezorgd dat er een maximale beschikbaarheid is met een minimaal verlies aan data.

Progress Linux of Axel Thin Client FAI

Wat is Failover?

Progress Failover is een back-up modus waarin de primaire systeemfuncties en componenten (zoals een processor, server, netwerk of database) worden overgenomen door secundaire systeemcomponenten in geval van een calamiteit of storing. De Failover staat constant in de verbinding met de live omgeving en bevat altijd exact dezelfde data waardoor er geen dataverlies zal zijn. Progress Failover wordt gebruikt om systemen meer fouttolerant te maken en is typisch een integraal onderdeel van de bedrijfskritische systemen die voortdurend beschikbaar moet zijn. Progress Failover kan worden toegepast op elk aspect van het systeem. Denk hierbij aan netwerkonderdelen of systeem van componenten, zoals een verbinding weg, opslagapparaat of webserver.

Linux High Availability Cluster (LHAC)

For All IT heeft een eigen Failover ontwikkeld, genaamd Linux High Availability Cluster. Op basis van scripts wordt ervoor gezorgd dat er maximale beschikbaarheid met een minimaal verlies aan data wordt gegarandeerd op een Linux/ Unix database platform. Het product maakt zo veel mogelijk gebruik van de standaard tools van de database leverancier maar gaat veel verder dan dat. Databases worden continu up-to-date gehouden, zijn tot 1 minuut instelbaar en alle vitale systeem- en user componenten worden gesynchroniseerd. Hierdoor is het mogelijk om, in geval van een productie systeemfalen, in enkele minuten een switch te maken  naar het stand-by systeem waarna de gebruikers weer verder kunnen met hun werk. Het maakt hierbij niet uit of dit stand-by systeem lokaal staat opgesteld of honderden kilometers verderop in een andere locatie.

Standaard bij Progress Failover

Met Progress Failover ben je verzekerd van een werkend systeem bij calamiteiten. In deze service zit onder andere:

 • Hot Stand-by database
 • Monitoring en signalering
 • Gebruikersmenu’s
 • Crash-/Fail-over test
 • Synchronisatie systeem- en user componenten
 • 24/7 Up-time productiesysteem
 • Bijwerken rapportage database(s)
 • Maximaal 1 minuut dataverlies

Waarom Progress Failover For All IT:

 • Minimaal verlies van data: Met onze Progress Failover oplossing wordt je beschermd tegen potentieel verlies van jouw database. De Progress Failover zorgt ervoor dat de database automatisch wordt gedupliceerd bij veranderingen  in het systeem. Je hebt dus altijd een back-up wanneer het mis gaat.
 • 100% ontzorgen: For All IT heeft IT specialisten die al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van Linux en Progress databases en inrichten hiervan voor toonaangevende klanten. Het failover systeem wordt volledig door ons gemanaged en geïnstalleerd. Je hebt zelf geen technische kennis nodig.
 • Kostenefficiënt: Bij systeemfalen of downtime betekent dit dat medewerkers niet meer kunnen werken. Dit kost veel geld. Met onze Progress Failover oplossing is dit verleden tijd. Altijd een back-up bij een calamiteit.
 • Continuïteit: Je medewerkers kunnen blijven werken omdat je bij calamiteiten altijd een back-up hebt van belangrijke databestanden. Dit verhoogt de continuïteit van jouw organisatie.
 • Crash test: Standaard voeren wij 1 x per jaar een crash test uit om te garanderen wanneer systemen down gaan de Failover altijd werkt.
 • Geen IT kennis nodig: Onze IT specialisten managen en installeren het complete failover systeem en wordt volledig door ons gemonitord. Je hebt dus geen technische kennis nodig.

Over For All IT

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?