Universal Progress OpenEdge Interfacing Tool

U-POInT is een door For All IT Services ontwikkeld product waarmee de Progress OpenEdge programma’s en utilities vanuit één gebruikersinterface kunnen worden benaderd.

Progress levert standaard bij elke OpenEdge installatie een beperkte set scripts mee die met het besturingssysteem worden geïntegreerd. Deze zijn generiek van naam, aan één versie gebonden en vormen daardoor direct een beperking. Bovendien kennen de Progress programma’s en utilities een schat aan parameters die voor elke handeling afzonderlijk moeten worden opgegeven. Voor zowel de technisch- en functioneel applicatiebeheerder zijn deze bijzonder complex en tijdrovend in gebruik.

De voordelen van U-POInT

Deze tool is universeel bruikbaar op alle Progress versies die naast elkaar en simultaan op één systeem actief kunnen zijn. De tool biedt ondersteuning voor alle Unix versies, is in meerdere talen verkrijgbaar en kan zodoende door de volledige Progress voor Unix Gebruikersgroep worden toegepast. De tool bevat functies die onderscheid maken in het opbouwen, beheren, uitrollen en operationeel gebruik van de applicatie. Functies die in een nieuwe release beschikbaar worden gesteld kunnen naadloos worden geïntegreerd en gepresenteerd aan de beheerder en/ of eindgebruiker. Per Progress applicatie worden alle omgevingsvariabelen op één centrale plek vastgelegd. Het beheren van mutaties in de configuratie wordt op deze wijze sterk vereenvoudigd. U-POInT wordt vooralsnog enkel geleverd voor Unix. Sub producten van OpenEdge zijn zoveel mogelijk geïntegreerd zodat het scala aan mogelijkheden zich niet limiteert aan de database en gebruikersinterface. De toepasbaarheid wordt op deze wijze sterk vergroot. Bij aanschaf zal For All IT Services de installatie verzorgen en configureren naar de wensen en omgeving van de klant. Training kan desgewenst gegeven worden. Documentatie is inbegrepen. Elke nieuwe release van U-POInT wordt geleverd met release notes en een instructie hoe deze te installeren.

De belangrijkste functionaliteiten

  • Startup & Shutdown Server and Client Utilities
  • AppServer and WebServices Deployment & Utilities
  • After-Imaging Utilities Backup & Restore Utilities
  • Database Monitoring & Statistics
  • Admin-, Name- en SonicMQ Server Utilities
  • PAS Deployment & Utilities
  • Database Maintenance Utilities

For All IT staat voor je klaar!

For All IT streeft ernaar de complexiteit van IT begrijpelijk te maken. Dit stelt onze klanten in staat om hun ICT optimaal in te zetten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.
Door de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers streven we ernaar om hun kennis, ervaring en creativiteit in te brengen om onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie.

Andere notariskantoren gingen u voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?