Microsoft Azure

Maak jouw organisatie nog efficiënter door het gebruik van Microsoft Azure en bespaar ook nog eens in de kosten.

Microsoft Azure FAI

Wat is Microsoft Azure?

Azure is een cloud computerplatform van Microsoft en stelt jouw organisatie in staat om nog efficiënter te worden. Daarnaast gaat dit gepaard met kostenbesparing. Door het afnemen van Microsoft Azure hoef je geen eigen dure hardware in te kopen maar neem je een dienst af van Microsoft.

Van het bouwen, testen en hosten van applicaties tot het opslaan van gegevens en het leveren van virtuele desktops, je kunt de exacte combinatie van services kiezen die jouw organisatie nodig heeft om te slagen. De mogelijkheden zijn groot wanneer je kiest voor Azure.

Hoe werkt Microsoft Azure?

Azure biedt een breed scala aan services, waaronder platform-as-a-service (PaaS), infrastructuur-as-a-service (IaaS) en beheerde database servicemogelijkheden. Azure is een enorme verzameling servers en netwerk hardware. Waarop een complexe set gedistribueerde toepassingen wordt uitgevoerd om de configuratie en werking van gevirtualiseerde hardware en software op die servers te beheren. Deze indeling maakt Azure zo krachtig omdat gebruikers niet langer verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en upgraden van hardware, aangezien Azure zich achter de schermen bevindt.

De voordelen voor je organisatie wanneer je kiest voor Microsoft Azure

  • Op- en afschalen: Binnen het Microsoft Azure abonnement ben je vrij om op- en af te schalen wanneer de markt of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven.
  • Direct aan de slag: Na aanschaf van een Microsoft 365 abonnement kun je direct aan de slag.
  • Zekerheid over data: Al jouw Azure documenten en configuraties worden veilig opgeslagen in de cloud van Microsoft.
  • Voorspelbare kosten: Met Azure huur je de software. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker en je betaalt alleen voor dat gene wat jouw organisatie daadwerkelijk gebruikt.
  • Hoge productiviteit: Maak gebruik van vrijwel onbeperkte computerbronnen in de Cloud en begin sneller waarde te leveren.
  • Ga hybride: Integreer bestaande on-premises oplossingen in een naadloze hybride Cloud omgeving.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?