Microsoft Intune

Centraal gestroomlijnd beheer binnen Microsoft zodat jouw organisatie het overzicht kan behouden.

Microsoft Itune FAI

Wat is Microsoft Intune?

Met Intune kun je apparaten beheren met de methode die het beste werkt voor jouw organisatie. Voor apparaten die eigendom zijn van jouw organisatie, heb je mogelijk volledige controle nodig. Denk aan toegankelijk updatebeleid, beveiligingsinstellingen en verschillende functies. Deze methode gebruikt Intune om apparaten en gebruikers in te schrijven.

Voor persoonlijke apparaten willen gebruikers misschien niet dat de organisatie volledige controle heeft. Deze apparaten kunnen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Gebruikers kunnen hun apparaten aanmelden, waarna vele beveiligingsmaatregelen kunnen worden toegepast. Overweeg dan om MFA (Multi-Factor Authentication) te gebruiken om toegang te krijgen tot die apps en gegevens.

Hoe werkt Microsoft Intune?

MDM (Mobile Device Management) maakt het mogelijk om devices volledig te beheren. Wanneer het apparaat onder beheer van mobiele apparaten staat, kan het op afstand worden gewist en teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Gegevens kunnen ook van het apparaat worden verwijderd. Deze functies zijn handig voor apparaat beheer van zakelijke apparaten. Voor persoonlijke apparaten kan MAM een oplossing zijn.

MAM maakt het mogelijk om bedrijfsgegevens op persoonlijke apparaten te beheren. Er kunnen verschillende beleidsregels worden toegepast om bedrijfsgegevens op deze apparaten te beschermen. Overweeg dan om het kopiëren van bedrijfsgegevens naar persoonlijke applicaties te voorkomen. Alle bedrijfsgegevens in Office-toepassingen kunnen op afstand worden verwijderd vanaf persoonlijke apparaten, zodat je volledige controle hebt over de manier waarop bedrijfsgegevens worden verwerkt.

De voordelen voor je organisatie wanneer je kiest voor Microsoft Intune

  • Overzicht in de cloud: Intune helpt je het overzicht te behouden en nieuwe inzichten te verwerven dankzij een overzichtelijke console op Microsoft Azure.
  • Bescherm gegevens, applicaties en toestellen: Met Intune kun je een slim beveiligingsbeleid uitrollen voor zowel toestellen, applicaties en gegevens.
  • Optimale gebruikerservaring: Intune biedt niet alleen de IT-afdeling, maar ook de gebruiker een optimale ervaring. Medewerkers kunnen zelf updates door te voeren wanneer hen dat het beste past.
  • BYOD-toestellen centraal beheerd: Met Intune beheer je alle mobiele toestellen binnen jouw organisatie en kun je processen als updates, de uitrol van nieuwe apps en beleidsbeheer stroomlijnen.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?