Awareness training

Het is erg belangrijk cyberincidenten te voorkomen en dit begint bij het veranderen van het gedrag van jouw werknemers. For All IT kan hierbij helpen.

Security consultancy

Waarom een awareness training?

Security is zo sterk als de zwakste schakel. Uit onderzoek blijkt dat 90% van alle cyberincidenten begint bij een menselijke fout. Het is daarom essentieel voor bedrijven om medewerkers op te leiden op het gebied van sociaalengineering. Sociaalengineering omvat grofweg de technieken die (cyber) criminelen inzetten om door middel van psychologische manipulatie onder andere ondernemers te verleiden persoonlijke of bedrijfsgevoelige gegevens prijs te geven.

Waarom kiezen voor een awareness training bij For All IT?

  • Voorkom cyberincidenten door het gedrag van werknemers te veranderen: Verbeter de cyberweerbaarheid van jouw organisatie door jouw personeel volledig automatisch te trainen. Een holistische combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness training, proactieve rapportage en threat intelligence zorgt voor blijvende gedragsverandering.
  • Een holistische benadering van beveiligingsbewustzijnstraining: Verbeter de Behavior Risk Scores van jouw organisatie door jouw werknemers de vaardigheden bij te brengen die ze nodig hebben om echte cyberdreigingen te identificeren en erop te reageren.
  • Stuur gepersonaliseerde phishing-simulaties zonder handmatige tussenkomst: Verander het gedrag van medewerkers structureel door medewerkers te dwingen alle phishing-e-mails te rapporteren.
  • Stop phishing-bedreigingen met één klik op de knop: Leer jouw werknemers hoe ze moeten omgaan met alle soorten bedreigingen door middel van tijdbesparende en probleemloze microlearning over een verscheidenheid aan onderwerpen in verschillende formaten.
  • Verander gevaarlijk gedrag met korte en snackable microlearnings: Stel werknemers automatisch op de hoogte wanneer een cyberdreiging op hen, hun netwerken of de organisatie is gericht. Dit zal de waakzaamheid enorm vergroten.

Over For All IT

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?