Axel Thin Client

Een Axel Thin Client is niet alleen sneller dan een pc maar bovendien ook goedkoper. Het formaat van een Axel Thin Client is ideaal om te bevestigen achter een beeldscherm of hij kan simpelweg onder de voet van een monitor gezet worden. 

Progress Linux of Axel Thin Client FAI

Wat is een Axel Thin Client?

Een thin client is een klein kastje wat in principe een kleine computer is voorzien van ‘lichte’ componenten. Via het netwerk wordt de thin client aangesloten op een server. De thin client laat het bureaublad van de server zien via een remote desktop verbinding (bureaublad op afstand). Er wordt dan gewoon gewerkt op de server. Alles wordt op de server opgeslagen en niet op de thin client. Voor bedrijven met flexibele werkplekken zijn thin clients ideaal omdat iedereen op elke willekeurige terminal kan inloggen. Vaste werkplekken zijn overbodig geworden. Thin clients zijn klein, ruimtebesparend en bevatten geen onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Ze bieden daardoor een veel langere levensduur. Bovendien produceren thin clients geen achtergrondgeluiden door ventilatoren en harde schijven zoals bij pc’s. Thin clients maken jouw bedrijfsnetwerk snel en bieden een hoge beschikbaarheid omdat alle applicaties centraal op een stabiele server draaien. Verder ga je een toename merken van de beschikbare bandbreedte omdat alleen scherminhoud, toetsenbord commando’s en muisklikken tussen de thin clients en de server worden verzonden

Waarom zou je overstappen op Thin Clients van Axel?

Een Axel Thin Client is niet alleen sneller dan een pc maar bovendien ook goedkoper. Het formaat van de Axel thin client is ideaal om te bevestigen achter een TFT scherm middels de VESA aansluiting of kan simpelweg onder de voet van een monitor gezet worden. Andere voordelen zijn:

  • Duurzaamheid: Axels gaan zeker 10 jaar mee
  • Geen ventilator nodig en daardoor geen extra achtergrondgeluiden
  • Lage aanschafwaarde
  • Vermindering van werkonderbrekingen met 80% omdat er geen uitval is door onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage
  • Werken goed in extreme omstandigheden en verschillende bedrijfsomgevingen
  • Besparing energie door lager stroomverbruik
  • Raken niet besmet door virussen, worms en trojans doordat er geen besturingssysteem is

Onze Axel Thin Client modellen

Axel Thin Client M80

De Axel M80 beschikt over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Dit model is speciaal ontworpen om te bevestigen achter een TFT scherm en beschikt over 4 USB aansluitingen.

Axel M80

Axel Thin Client M85

Net als de M80 beschikt de Axel M85 over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Naast 4 x USB heeft de M85 ook 2 seriële- en 1 parallelle aansluiting én 2 x PS/2.

Axel M85

Axel Thin client M90

De Axel M90 wordt aanbevolen voor gebruikers die zeer hoge eisen stellen aan de grafische prestaties van een thin client en/of als dual screen ondersteuning (1920 x 1200 op elk scherm) een vereiste is. Met DisplayPort aansluiting!

Axel M90

Axel M95

De Axel M95 wordt aanbevolen voor gebruikers die zeer hoge eisen stellen aan de grafische prestaties en de internet snelheid van een thin client . Met DisplayPort aansluiting!

Axel M95

Axel accessoires: VGA kabel, DVI kabel, COM kabel, adapter

Wij bieden de volgende accessoires voor onze Axel modellen.
– VGA kabel          – COM kabel
– DVI kabel            – Adapter M70/ M80

Axel accessoires

Onze specialisten zitten voor jou klaar! We adviseren je graag over de juiste Axel Thin Client voor jouw organisatie?

Liever persoonlijk advies?

Onze referenties

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners in de zorg.

Meer weten over de Axel Thin Client?