ICT Beheer

We ontzorgen en adviseren je hele organisatie op het gebied van ICT.

ICT-beheer FAI

Wat houdt ICT-beheer in?

ICT-beheer omvat alle activiteiten rondom ICT in je organisatie. Denk hierbij aan software, hardware, servers en security. Door gebruik te maken van deze dienst geef je de activiteiten die hiermee te maken hebben uit handen. We zorgen er voor dat alles soepel en zonder fouten verloopt, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken om de ICT. Door het uitbesteden van de ICT-omgeving houd je tijd over en kun je je als organisatie nog meer richten op de core business.

Waarom kiezen voor ICT-beheer?

Voor elke organisatie zijn goede en werkende ICT-systemen onmisbaar. Van je IT-infrastructuur tot aan de softwareprogramma’s die je gebruikt. Echter neemt het installeren en up-to-date houden van deze systemen veel tijd in beslag. Daarnaast komen er vervelende storingen, die voor je organisatie altijd op het verkeerde moment komen. Het uitbesteden van het ICT-beheer is voor veel ondernemingen steeds vaker een goed en rendabel alternatief.

Bij het uitbesteden van je ICT-beheer leg je een cruciaal bedrijfsproces in handen van een externe partij. Het is daarom ook van belang dat je een partner kiest die past bij je organisatie. We willen jouw organisatie helpen op een manier die aansluit bij jullie wensen. Onze ervaren ICT-specialisten staan dag en nacht klaar om te helpen waar nodig. Het contact is altijd persoonlijk en aangepast op de behoeftes van je organisatie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over updates of dure (bij)scholing voor ICT-medewerkers. Je organisatie kan zich weer focussen op de core business.

De voordelen voor je organisatie wanneer je kiest voor ICT-beheer

  • Je kan je volledig richten op de core business
  • Je bent in goede handen van onze experts
  • Een servicedesk die 24/7 voor je klaar staat
  • Veiligheid gegarandeerd door middel van onze certificeringen
  • Duidelijke afspraken naar wens van je organisatie

Over For All IT

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?