Managed networking

Met onze managed networking oplossingen kun je je concentreren op wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

Managed networking FAI

Wat houdt Managed Networking in?

Beheerde netwerken stellen organisaties in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, in plaats van tijd en moeite te besteden aan het onderhouden en monitoren van de netwerkinfrastructuur. Het Managed Services team bestaat uit een team van ervaren professionals die zijn opgeleid om een breed scala aan netwerktaken uit te voeren. Hierdoor krijg je zekerheid en inzichten over je omgeving die wordt beheerd door For All IT.

 Voordelen Managed Networking

Managed Networking kan op verschillende platforms worden geleverd, waaronder WiFi, Firewalls, routers, lokale netwerken, cloudgebaseerde netwerken en hybride netwerken die elementen van beide combineren. Enkele veelvoorkomende beheerde netwerkservices zijn netwerkontwerp en -planning, netwerkinstallatie en -configuratie, netwerkbewaking en -onderhoud en technische ondersteuning.

  • Managed networking kan je helpen zich te concentreren op je kernactiviteiten: door het beheer en onderhoud van je netwerkinfrastructuur uit te bestede, hierdoor kan je interne middelen vrijmaken om je te concentreren op datgene waar u goed in bent.
  • Managed networking is kosteneffectief: in plaats van eigen personeel aan te nemen en op te leiden om je netwerk te beheren, kunt u gebruik maken van de Managed networking services waarbij ons Managed Services team klaarstaat om uw netwerk te Beveiligen, ontwerpen, beheren en monitoren
  • Managed networking is flexibel: We bieden een scala aan diensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of je nu een lokaal netwerk, een cloudgebaseerd netwerk of een hybride netwerk heb, we kunnen je helpen het meeste uit je netwerk te halen.
  • Managed networking is betrouwbaar: we hebben teams van ervaren professionals die zijn opgeleid om een breed scala aan netwerktaken uit te voeren. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat je netwerk wordt beheerd door experts en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.
  • Door voor managed networking te kiezen, kan je organisatie genieten van de voordelen van een betrouwbare en goed beheerde netwerkinfrastructuur, zonder te hoeven investeren in eigen middelen of expertise.

Wat valt er allemaal onder Managed Networking:

Managed Networking kan op verschillende platforms worden geleverd, waaronder lokale netwerken, cloudgebaseerde netwerken en hybride netwerken die elementen van beide combineren. Enkele veelgebruikte Managed Networking componenten van For All IT zijn:

  • Managed internet
  • Managed Wifi
  • Managed Firewall
  • Managed Router
  • Manages Switches

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Toepassingen Managed Networking

Netwerkontwerp en -planning: We kunnen organisaties helpen bij het ontwerpen en plannen van hun netwerkinfrastructuur, inclusief het bepalen van de beste locaties voor netwerkhardware en het kiezen van de meest geschikte hardware en software voor de behoeften van de organisatie.

Netwerkinstallatie en configuratie: We kunnen de installatie en configuratie van hardware en software afhandelen, inclusief routers, switches en andere netwerkapparatuur.

Netwerkbewaking en -onderhoud: We kunnen netwerken in realtime bewaken om problemen te identificeren en op te lossen zodra ze zich voordoen. Daarnaast kunnen we ook reguliere onderhoudstaken uitvoeren, zoals software-updates en beveiligingspatches, om ervoor te zorgen dat het netwerk soepel blijft werken.

Technische ondersteuning: We kunnen technische ondersteuning bieden aan gebruikers, waaronder hulp bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen over het gebruik van het netwerk, wifi netwerk en vpn clients.

Andere bedrijven gingen jou voor

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?