Managed networking

Met onze managed networking oplossingen kun je je concentreren op wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

Wat houdt Managed Networking in?

Beheerde netwerken stellen organisaties in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, in plaats van tijd en moeite te besteden aan het onderhouden en monitoren van de netwerkinfrastructuur. Het Managed Services team bestaat uit een team van ervaren professionals die zijn opgeleid om een breed scala aan netwerktaken uit te voeren. Hierdoor krijg je zekerheid en inzichten over je omgeving die wordt beheerd door For All IT.

 Voordelen Managed Networking

Managed Networking kan op verschillende platforms worden geleverd, waaronder WiFi, Firewalls, routers, lokale netwerken, cloudgebaseerde netwerken en hybride netwerken die elementen van beide combineren. Enkele veelvoorkomende beheerde netwerkservices zijn netwerkontwerp en -planning, netwerkinstallatie en -configuratie, netwerkbewaking en -onderhoud en technische ondersteuning.

  • Managed networking kan je helpen zich te concentreren op je kernactiviteiten: door het beheer en onderhoud van je netwerkinfrastructuur uit te bestede, hierdoor kan je interne middelen vrijmaken om je te concentreren op datgene waar u goed in bent.
  • Managed networking is kosteneffectief: in plaats van eigen personeel aan te nemen en op te leiden om je netwerk te beheren, kunt u gebruik maken van de Managed networking services waarbij ons Managed Services team klaarstaat om uw netwerk te Beveiligen, ontwerpen, beheren en monitoren
  • Managed networking is flexibel: We bieden een scala aan diensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of je nu een lokaal netwerk, een cloudgebaseerd netwerk of een hybride netwerk heb, we kunnen je helpen het meeste uit je netwerk te halen.
  • Managed networking is betrouwbaar: we hebben teams van ervaren professionals die zijn opgeleid om een breed scala aan netwerktaken uit te voeren. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat je netwerk wordt beheerd door experts en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.
  • Door voor managed networking te kiezen, kan je organisatie genieten van de voordelen van een betrouwbare en goed beheerde netwerkinfrastructuur, zonder te hoeven investeren in eigen middelen of expertise.

Wat valt er allemaal onder Managed Networking:

Managed Networking kan op verschillende platforms worden geleverd, waaronder lokale netwerken, cloudgebaseerde netwerken en hybride netwerken die elementen van beide combineren. Enkele veelgebruikte Managed Networking componenten van For All IT zijn:

  • Managed internet
  • Managed Wifi
  • Managed Firewall
  • Managed Router
  • Manages Switches

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Toepassingen Managed Networking

Netwerkontwerp en -planning: We kunnen organisaties helpen bij het ontwerpen en plannen van hun netwerkinfrastructuur, inclusief het bepalen van de beste locaties voor netwerkhardware en het kiezen van de meest geschikte hardware en software voor de behoeften van de organisatie.

Netwerkinstallatie en configuratie: We kunnen de installatie en configuratie van hardware en software afhandelen, inclusief routers, switches en andere netwerkapparatuur.

Netwerkbewaking en -onderhoud: We kunnen netwerken in realtime bewaken om problemen te identificeren en op te lossen zodra ze zich voordoen. Daarnaast kunnen we ook reguliere onderhoudstaken uitvoeren, zoals software-updates en beveiligingspatches, om ervoor te zorgen dat het netwerk soepel blijft werken.

Technische ondersteuning: We kunnen technische ondersteuning bieden aan gebruikers, waaronder hulp bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen over het gebruik van het netwerk, wifi netwerk en vpn clients.

Andere bedrijven gingen jou voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?