Serverbeheer

De server van je bedrijf is altijd in topconditie met de serverbeheer oplossingen van For All IT.

Serverbeheer FAI

Wat is serverbeheer?

Als organisatie ben je afhankelijk van je bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruikers beheer. Het is daarom van essentieel belang dat je er van op aan kunt dat deze servers blijven werken en eventuele problemen vroegtijdig worden aangepakt. For All IT beheert  jouw servers voor een vast bedrag per maand en houd ze in optimale conditie. For All IT is zowel Windows als Linux server specialist en heeft dedicated system engineers in dienst.

Met serverbeheer van For All IT zijn je Linux en of Windows servers in topconditie. In deze service valt onder andere:

  • Periodieke rapportages
  • Beveiliging: antivirus en anti-malware monitoring
  • Microsoft office updates
  • Het opschonen van tijdelijke bestanden
  • Ondersteuning tijdens kantooruren
  • Monitoring en backups
  • Systeem monitoring
  • Monitoring van belasting CPU, netwerk, ram geheugen, harde schijf

De voordelen van de serverbeheer van For All IT

Veilig:
For All IT zorgt dat de werkplek altijd veilig is. Dit doen we door elke dag een back-up van de werkplek te maken. Deze back-up slaan we op in ons datacenter zodat bestanden en applicaties gewaarborgd zijn bij een calamiteit.

Monitoring:
Servers en applicaties worden 24/7 gemonitord door onze ICT-experts op problemen of fouten. Zo ben je verzekerd van een server die optimaal functioneert.

Kostenbesparing:
Onderbrekingen van het dagelijkse werk door ICT-problemen, zoals updates, kunnen erg vervelend zijn. Deze problemen zorgen er ook voor dat  medewerkers niet kunnen doorwerken. Dit kost handen vol geld. Met serverbeheer van For All IT is dit opgelost.

100% ontzorgen:
Wij beheren en onderhouden je server door werkzaamheden zoals software en beveiligingsupdates uit te voeren en controleren op virussen en spyware/malware. Goed onderhouden server(s) dragen bij aan de productiviteit van de gebruikers en aan de veiligheid van je netwerk.

Altijd en overal support:
For All IT biedt een servicedesk waar je terecht kunt voor al je vragen of wanneer je extra ondersteuning nodig hebt. Wij kunnen je op afstand verder helpen.

Snelheid:
Er is niets vervelender dan het werken op een traagwerkend systeem. Met serverbeheer van For All IT ben je verzekerd van een systeem wat altijd optimaal werkt.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere notariskantoren gingen u voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?