ICT monitoring

ICT Monitoring is een dienst waarbij de system engineers van For All IT jouw ICT omgeving (op locatie of in de cloud) proactief in de gaten houden. Dit wordt ook wel voorspellend beheer genoemd.

ICT monitoring FAI

Wat is ICT monitoring

Door het monitoren kunnen onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig door ons worden getraceerd zodat incidenten voorkomen kunnen worden.
Hierbij wordt de focus gelegd op het in kaart brengen van capaciteit-, performance- en beschikbaarheidsproblemen. Het doel hiervan is patronen (trends) op te sporen die mogelijk leiden tot incidenten (uitval) en te komen tot verbetering.

Er zijn veel organisaties die ICT Monitoring aanbieden. Maak een weloverwogen keuze en kies voor een partner die een lange termijn visie heeft. Hiermee voorkom je dat goedkoop duurkoop wordt. Standaard bieden wij een Full Service Monitoring aan tijdens kantooruren. In deze service zit onder andere:

  • Controle hangende systeemprocessen
  • Controle database
  • Controle back-ups
  • Database analyses
  • Controle beschikbaarheid systeem deamons
  • Controle printer statussen
  • Controle besturingssysteem

Waarom ICT Monitoring van For All IT?

Continuïteit van je organisatie
Met de 24/7 monitoring van For All IT ben je verzekerd dat je systeem altijd in top conditie is. Dit zorgt ervoor dat je dag in dag uit kunt vertrouwen op je systeem.

Rapportages over ICT prestaties
Je krijgt van ons een duidelijk overzicht van de prestaties en de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd.

Vast bedrag per maand
Omdat je voor ICT Monitoring een vast bedrag per maand betaalt weet je precies wat je IT uitgaven zijn waardoor je beter kunt budgetteren.

Systemen zijn altijd up-to-date
Met het monitoren van je systemen zorg je ervoor dat je vroegtijdig kunt overschakelen naar de nieuwste software. Zo ben je in staat om het beste uit je hardware te halen.

Trendanalyse
Je krijgt een volledige en overzichtelijke trendanalyse zo heb je inzicht in de IT omgeving en kunnen problemen in de toekomst voorkomen worden.

Proactieve bewaking
Wij zijn instaat om dreigende storingen op tijd te signaleren door middel van proactief bewaken van je systemen.

24/7 Full Service Monitoring

Iedere organisatie stelt andere eisen aan de ICT omgeving. Om hierop in te kunnen spelen hebben we een businessmodel ontwikkeld waarin we elke organisatie van dienst kunnen zijn. Zo kunnen we voldoen aan de behoefte voor bewaking van bedrijven die 24/7 operationeel zijn zoals bijvoorbeeld industriële sectoren.

Kleinere organisaties hebben waarschijnlijk voldoende aan een toezicht tijdens kantooruren. Onze rol is om te helpen en de meest efficiënte weg te kiezen want elk bedrijf heeft zijn eigen strategie.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?