Security audit

Is de eerste stap om inzicht te krijgen in de cyberbeveiligingsstatus van jouw bedrijf.

Security consultancy

Waarom is een security audit noodzakelijk?

Criminelen verdienen steeds meer geld aan informatiebeveiliging. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de risico’s die je als bedrijf loopt. Security audits geven inzicht in de huidige status van informatiebeveiliging.

Een uitgebreide security audit is de eerste stap om inzicht te krijgen in de staat van de informatiebeveiliging van jouw organisatie. Het resultaat is een lijst met inzichten die de grootste risico’s voor jouw bedrijf blootleggen door externe bedreigingen en interne kwetsbaarheden. Op basis van de resultaten kun je actie ondernemen.

Het is duidelijk dat informatiebeveiligingsbedreigingen een hot topic zijn. Steeds meer bedrijven worden het slachtoffer van cybercriminaliteit. Elke week worden er nieuwe gevallen gemeld. Hackers worden gemiddeld pas na 206(!) dagen herkend. Aanvallen kunnen gericht zijn tegen een bedrijf, maar ook volledig willekeurig. Omdat de gevolgen van een aanval groot kunnen zijn, is het belangrijk dat jouw organisatie regelmatig test op kwetsbaarheden.

De voordelen voor je organisatie wanneer je kiest voor een security audit

  • Identificatie van risico’s en zwakke punten: For All IT helpt organisaties potentiële risico’s en zwakke punten te identificeren door middel van kwetsbaarheidsscans en penetratietesten.
  • Onafhankelijke partner: Wij zijn een onafhankelijke partner die digitale veiligheid test met een team van experts.
  • Bewustzijn: We kunnen ook het bewustzijn op de werkvloer vergroten.
  • Uitgebreide analyse: De For All IT-security audit biedt een uitgebreide analyse met een weergave van de impact vanuit een technisch en zakelijk perspectief.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?