Security pakketten

Data, ook wel het digitale goud genoemd, behoort tot de meest waardevolle bezittingen van een organisatie en dat weten cybercriminelen ook. Zorg ervoor dat jouw data optimaal beveiligd wordt. Onze aanmoediging is om organisaties te helpen een verbeterend inzicht te krijgen in het cybersecurity landschap.

Diensten - security of security paketten FAI

Onze Security Pakketten op een rijtje:

Ransomware Protection

Sinds enkele jaren neemt de dreiging van ransomware wereldwijd toe. De kwaadaardige software wordt uitgeoefend op organisaties die niet voorbereid zijn om de juiste maatregelingen te ondernemen. De laatste jaren is er een nieuwe trend zichtbaar: Het uitvoeren van gerichte ransomware aanvallen om doelwitten een losgeldbedrag te laten betalen. Door middel van onze Endpoint Detection & Response (EDR) hebben wij diepgaand inzicht op verdachte processen en kunnen we dreiging automatisch verhelpen.

Met onze EDR-oplossing kunnen we meer detecteren en beschermen dan een traditioneel antivirus. Een EDR scant voortdurend uw systeem en interacties. Op deze manier kunnen we op basis van gedrag en processen eventuele dreigingen indexeren, isoleren, stoppen en de omgeving terugzetten naar de oude staat middels een rollback.

Binnen de securitypakketten van For All IT zorgen we ervoor dat jouw organisatie de juiste stappen onderneemt om een mogelijke ransomware aanval te voorkomen. Benieuwd naar onze oplossing?

Phishing

Phishing is een vorm van digitale oplichting waarbij de aanvaller zich voordoet als een betrouwbare bron. Het doel van phishing is vaak het buitmaken van inloggegevens of de computer infecteren met malware bijgevoegd in een e-mail bijlagen.

Verbeter de Cybersecurity awareness van jouw organisatie door je werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om echte cyberdreigingen te herkennen en er mee om te gaan. AI-driven phishingsimulaties helpen hen hun zwakke punten te herkennen en ze te verbeteren.

Met onze anti-phishingtool krijgt elke werknemer zijn/haar eigen phishingprofiel en -score. Aan de hand van dit profiel worden er gerichte phishingmailtjes verstuurd met verschillende moeilijkheidsgradaties. Ook krijgt elke medewerker een eigen onlinetraining op de academie omgeving, zodat elke individuele werknemer groeit in het herkennen en voorkomen van een phishing aanval.

Zorg ervoor dat werknemers onderdeel worden van het integrale securitybeleid. Middels maandelijkse rapportage kunnen we aantonen welke locatie, afdeling of individu een potentiële dreiging vormt. Ga samen met ons voor een zero-incident rate door het gedrag van medewerkers te veranderen. Maak van jouw medewerkers security experts!

Escalatie Playbook

Het door ons zelfgemaakt playbook zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen voorbereiden tegen cyberaanvallen voor, tijdens en na het ongeval. In het escalatie playbook wordt als eerst de top 10 cyberbedreigingen behandeld en beschreven waarom het beschermen tegen deze cyberdreigingen een uitdaging is. Vervolgens wordt er in de strategiefase tips en tricks gedeeld hoe een organisatie zich kan weren en voorbereiden tegen cybercrime. Tot slot worden de escalatie playbooks behandeld.

Deze playbooks laten in één oogopslag zien welke stappen de organisatie of IT-partij moet verrichten om een cyberincident te identificeren en verhelpen zodat de organisatie zo snel mogelijk haar kernactiviteiten kan uitvoeren.

Wat maakt onze security pakketten uniek?

  • Houvast: For All IT zorgt ervoor dat jouw organisatie grip krijgt voor, tijdens en na een cyberaanval.
  • Duidelijk stappenplan: Middels een uniek ontworpen playbook stippelen we een stappenplan uit, dat laat zien wat iedereen moet doen tijdens een cyberaanval.
  • AI gedreven awareness programma’s: Door onze unieke AI gedreven awareness programma’s zorgen wij ervoor dat jouw personeel wordt getraind op het herkennen en voorkomen van sociaalengineering aanvallen. Zo zorg je ervoor dat jouw organisatie enkel bestaat uit cybersecurity kenners!
  • Automatische detectie: Ons AI gedreven Endpoint Detection & Response (EDR) programma zorgt ervoor dat verdachte en kwaadaardige activiteiten automatisch worden tegen gehouden.
  • Continue monitoring: Onze security specialisten monitoren continue jouw omgeving en zorgt voor het veilig houden van jouw systemen.

Benieuwd welk pakket het beste bij jouw organisatie past?

Wij bieden drie verschillende pakketten aan: premium, standaard en basic. We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?