Werkplek­beheer

We creëren een werkplek die volledig aan jouw wensen en eisen voldoet

Werkplekbeheer FAI

Wat houdt werkplekbeheer in?

Werkplekbeheer houdt het beheren en onderhouden van een werkplek in. Werkplekbeheer zorgt ervoor dat iemand goed kan functioneren op zijn/ haar (online) werkplek. Een voorbeeld hiervan is een goed ingestelde laptop, met een veilige omgeving om in de cloud te werken. Of een systeem waarin je medewerkers moeiteloos hun uren kunnen bijhouden. Door het afnemen van deze dienst zorg je ervoor dat je medewerkers een fijne werkplek hebben. Een werkplek die aan hun wensen voldoet, waardoor zij zich comfortabel voelen.

Waarom kiezen voor werkplekbeheer?

De (online) werkplek van medewerkers is belangrijk voor iedere organisatie. Wanneer de werkplek van je medewerkers goed is ingericht, zorgt dit voor tevreden mensen binnen je organisatie. Tevredenheid zorgt voor een betere werksfeer en uiteindelijk voor betere resultaten binnen je organisatie. Echter wordt werkplekbeheer steeds ingewikkelder. Misschien niet op het eerste gezicht zichtbaar, maar wanneer je alles goed in kaart brengt wordt duidelijk hoeveel supportsystemen zich om je medewerkers heen hebben gevormd. Allerlei tools en processen zijn ontstaan, die geïmplementeerd en onderhouden moeten worden. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van hard- en software en communicatietools tot het onderhoud van je hele infrastructuur. Hiermee kunnen we je helpen. Door middel van oplossingen voor werkplekbeheer, zodat je IT-afdeling zich kan focussen op de core business.

De voordelen voor je organisatie wanneer je kiest voor werkplekbeheer

  • Je werkplekken zijn altijd en overal bereikbaar en hier zijn onze experts verantwoordelijk voor
  • Een helpdesk met onbeperkte support die 24/7 voor je klaar staat
  • Alle apparaten zijn goed beveiligd en up to date
  • Wanneer je groeit en de technische complexiteit toeneemt, denken onze experts met je mee en realiseren we oplossingen op maat

Over For All IT

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?