Managed security

Bescherm je meest waardevolle bedrijfsbezittingen van een cyberaanval door jouw data optimaal te beveiligen en krijg verbeterde inzichten in je cybersecurity landschap.

Managed security FAI

Verbeter de continuïteit van jouw organisatie

Data, het nieuwe goud, behoort tot de meest waardevolle bezittingen van een organisatie en dat weten cybercriminelen ook. Zorg ervoor dat jouw data optimaal beveilig wordt. Onze aanmoediging is organisaties te helpen een verbeterd inzicht te krijgen in het cybersecurity landschap. Door middel van een breed scala aan diensten helpen wij je het risico te beperken van een cyberaanval.

Om de continuïteit van een bedrijf te verbeteren bereiden de meeste organisatie zich voor tegen branden, overstromingen en andere incidenten. Inzichten in jouw ICT security landschap zou niet anders moeten zijn. Train en test je werknemers op phishingmails en andere social engineer aanvallen. Krijg inzicht op de systemen en informatiebeveiliging. Wij bieden cybersecurity van A tot Z.

Met de security diensten van For All IT kan je jouw ICT beveiliging naar een hoger niveau brengen. Wij bieden continue verbetering en krijg grip voor- tijdens en na een cyberaanval.

Onze oplossingen voor managed security

Security pakketten

Security pakketten

Managed netwerken

Managed networking

Wat maakt onze security pakketten uniek?

  • Houvast: For All IT zorgt ervoor dat je grip krijgt voor, tijdens en na een cyberaanval
  • Duidelijk stappenplan: Middels een uniek ontworpen playbook stippelen we een stappenplan uit die ervoor zorgt dat iedereen moet doen tijdens een cyberaanval
  • AI gedreven awareness programma’s: Door onze unieke AI gedreven awareness programma’s zorgen wij ervoor dat jouw personeel wordt getraind op het herkennen we voorkomen van sociaalengineering aanvallen. Zo zorg je ervoor dat je organisatie enkel bestaat uit cybersecurity kenners!
  • Automatische detectie: Onze AI gedreven Endpoint detection & Response (EDR) programma zorgt ervoor dat verdachte en kwaadaardige activiteiten automatisch worden tegen gehouden
  • Continue monitoring: Onze securityspecialisten monitoren continue je online omgeving en zorgt voor het veilig houden van jouw systemen

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?