Security consultancy

Bescherm je meest waardevolle bedrijfsbezittingen tegen een cyberaanval door je data optimaal te beveiligen en krijg verbeterde inzichten van jouw cybersecurity landschap.

Security consultancy

Als cybersecurity consultant zijn we gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het beschermen van hun computersystemen en netwerken tegen cyberdreigingen. Ons team van deskundige consultants heeft jarenlange ervaring in het werken met een breed scala aan klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.

Onze cybersecurityconsultancy diensten omvatten het uitvoeren van beoordelingen op je huidige cyberbeveiligingsmaatregelen om eventuele kwetsbaarheden of zwakke punten te identificeren, en het doen van aanbevelingen voor het verbeteren van je cybersecuritylandschap. We kunnen je ook helpen bij het implementeren van nieuwe beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en antivirussoftware, en jouw medewerkers trainen in het identificeren en voorkomen van cyberdreigingen.

Door met ons samen te werken, profiteert je van onze expertise en ervaring op het gebied van cybersecurity. Wij kunnen je helpen jouw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen, die ernstige gevolgen kunnen hebben, waaronder financiële verliezen, schade aan je reputatie en wettelijke aansprakelijkheid. Door te investeren in cyberbeveiliging kan je bovendien aan je klanten, werknemers en belanghebbenden laten zien dat je de bescherming van gevoelige gegevens serieus neemt, wat je reputatie kan verbeteren en vertrouwen kan opbouwen.

Kortom, onze adviesdiensten op het gebied van cyberbeveiliging kunnen je helpen jouw bedrijf, jouw activa en jouw reputatie te beschermen en tegelijkertijd helpen te voldoen aan wettelijke en nalevingsvereisten. Door met ons samen te werken, kan je er gerust op zijn dat jouw organisatie goed beschermd is tegen cyberdreigingen.

Onze oplossingen

Pentest

Pentest

Security audit

Security audit

Awareness training

Awareness training

De belangrijkste voordelen van het werken met onze cybersecurityconsultants:

  • Deskundig advies en begeleiding: Ons team van ervaren consultants kan je voorzien van deskundig advies en begeleiding over hoe u jouw cyberbeveiligingspositie kunt verbeteren en jouw organisatie kunt beschermen tegen cyberdreigingen.
  • Kwetsbaarheidsbeoordelingen: we kunnen beoordelingen uitvoeren van jouw huidige cyberbeveiligingsmaatregelen om eventuele kwetsbaarheden of zwakke punten te identificeren en aanbevelingen te doen om deze aan te pakken.
  • Implementatie van nieuwe beveiligingsmaatregelen: Wij kunnen je helpen bij het implementeren van nieuwe beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en antivirussoftware, om je systemen en netwerken te beschermen.
  • Training van werknemers: we kunnen jouw werknemers trainen in het identificeren en voorkomen van cyberdreigingen, en helpen zo een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie te creëren.
  • Verbeterde reputatie: door te investeren in cyberbeveiliging kan je aan jouw klanten, werknemers en belanghebbenden laten zien dat je de bescherming van gevoelige gegevens serieus neemt, wat je reputatie kan verbeteren en vertrouwen opbouwt
  • Ondersteuning op het gebied van regelgeving en naleving: we kunnen je helpen te voldoen aan wettelijke en nalevingsvereisten met betrekking tot cyberbeveiliging, zoals die met betrekking tot gegevensbescherming en privacy.
  • Gemoedsrust: Door met ons samen te werken, kan je gemoedsrust hebben in de wetenschap dat jouw organisatie goed beschermd is tegen cyberdreigingen.

Waarom For All IT?

Wij inspireren bedrijven met nieuwe inzichten, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Dit doen wij door alle technische en functionele uitdagingen uit handen te nemen en daarnaast brengen wij de juiste mensen en kennis met als doel jouw organisatie op het gebied van ICT te optimaliseren.

Andere bedrijven gingen je voor

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?