For All IT Modern Workspace

Modern Workspace

Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties, vanaf ieder device op ieder moment, overal ter wereld. Ontdek de For All IT Modern Workspace.

Veilig en snel overal werken met Clevir Workspace Portal

Werken via een workspace portal, heb je het plezier daarvan al eens ervaren? Allerlei gegevens opslaan en vervolgens opvragen vanaf een andere plek dan je eigen locatie. In je internetbrowser log je eenmalig in en vervolgens gebruik je alle applicaties die voor jou handig of nodig zijn. Met een workspace portal is het ook makkelijk om met anderen samen te werken en te communiceren. Een workspace portal verbetert de veiligheid, productiviteit en gebruikerservaring enorm. Met hetzelfde gemak werk je namelijk op iedere locatie ter wereld en vanaf welk device dan ook, als je maar een internetverbinding hebt: het nieuwe werken.

Één handige digitale werkplek als startpunt

Wil je zelf of samen met je medewerkers van deze voordelen genieten? Met Workspace 365 wordt toegang krijgen tot informatie en applicaties op ieder device een stuk eenvoudiger. Je hebt alle belangrijke functies onder handbereik, zoals:

  •  e-mail;
  • je persoonlijke en met jou gedeelde documenten;
  • het laatste nieuws en 
  • alle bedrijfsprocessen. 

 

Alles is automatisch aangepast op de rol van elke medewerker in je organisatie, op het apparaat en op de locatie waar het wordt gebruikt. Zie de Clevir Workspace als één handige digitale werkplek, als startpunt!

De Modern Workspace eens in de praktijk ervaren?

For All IT Modern Workspace is een van onze meest gewaardeerde en beste oplossingen om veilig en snel locatie- en deviceonafhankelijk te werken. Door te kiezen voor For All IT Workspace verbeter je de flexibiliteit en efficiëntie van alle medewerkers. 

Wil je alle voordelen en mogelijkheden van onze workspace eens in de praktijk ervaren? Maak geheel vrijblijvend een demo-afspraak, waarbij we je graag alles over de workspace en de mogelijkheden voor jouw organisatie en medewerkers laten zien!