ICT voor kinderopvang

Bij de kinderopvang is persoonlijke aandacht heel belangrijk. Hetzelfde geldt voor alle ICT diensten voor de kinderopvang. Bij For All IT helpen we je graag!

ICT voor kinderopvang FAI

ICT voor de kinderopvang

For All IT biedt IT-oplossingen aan voor de kinderopvang. Bij For All IT hebben we een duidelijk beeld van de ICT wensen die helpen om de kinderopvang te laten innoveren. Om te voldoen aan deze wensen bieden we een aantal kant- en klare IT-oplossingen die modulair uit te breiden zijn. Door een persoonlijke benadering, daadkracht en duidelijkheid in onze dienstverlening en producten bieden wij specifieke meerwaarde binnen de kinderopvang branche. Minder kosten, meer efficiency en optimale betrouwbaarheid

Onze oplossingen

ICT beheer

ICT-Beheer

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Servicedesk

ICT Servicedesk

ICT monitoring

ICT-monitoring

Onze referenties

Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Aqte Notarissen

“Onze operationele processen zijn geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. De ondersteuning van For All IT en Notarisdossier is fantastisch. Het is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere ervaringen.”

Patricia Harrison
, Aqte Notarissen

“For All IT heeft het voortouw genomen op het gebied van de automatisering bij het opzetten van een eigen notariskantoor. De migratie verliep soepel, het was fijn om me daar geen zorgen om te maken. Het was erg prettig dat ik niet tussen de verschillende leveranciers hoefde te staan. Ook na de migratie worden simpele vragen met veel geduld en zorg uitgelegd.”

Ineke Meuwese
, Familierecht Meuwese
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners

Graag persoonlijk kennismaken?