ICT voor bedrijven

Onze beheerdiensten zijn erop gericht om jouw bedrijf op ICT gebied zo volledig mogelijk te ontzorgen en adviseren. We bekijken samen met jou precies wat je nodig hebt.

ICT voor bedrijven FAI

ICT voor bedrijven

De wereld van de ICT-dienstverlening verandert continue. Hierin is effectiviteit, efficiency, maar vooral betrouwbaarheid is cruciaal.
For All IT ontzorgt MBK-bedrijven met de inzet van de nieuwste IT-oplossingen. Bij For All IT hebben we een duidelijk beeld van de ICT wensen die helpen om de MKB-markt te laten innoveren. Om te voldoen aan deze wensen bieden we een aantal kant- en klare IT-oplossingen die modulair uit te breiden zijn. Door een persoonlijke benadering, daadkracht en duidelijkheid in onze dienstverlening en producten bieden wij specifieke meerwaarde. Minder kosten, meer efficiency en optimale betrouwbaarheid.

De voordelen van ICT service van For All IT

Ontzorgen is ons doel:
Geen zorgen meer over je IT-omgeving. Van helpdesk tot consultancy zien wij het als onze plicht om je te ontzorgen op alle IT vlakken.

Persoonlijke benadering
Door een persoonlijke benadering, no-nonsense houding, daadkracht en duidelijkheid in onze dienstverlening en producten onderscheiden wij ons van andere ICT-Dienstverleners.

Eigen cloud omgeving
Grip op je data, duidelijkheid van locaties en alles in Nederland. Met onze Private Cloud oplossingen ben je volledig in controle over je Cloud diensten.

24/7 Bereikbaar
Onze focus ligt bij de continuïteit van jouw bedrijf, tevredenheid van de gebruikers en het bieden van de juiste service. Met onze 24/7 support dienst kunnen wij de maximale service garantie en continuïteit bieden.

Onze oplossingen

ICT beheer

ICT-Beheer

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Servicedesk

ICT Servicedesk

ICT monitoring

ICT monitoring

Onze referenties

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners

Graag persoonlijk kennismaken?