ICT voor de maaksector

Een sector die nooit stilstaat vraagt om ontzorging en advies op het gebied van ICT. Wij helpen jouw maakbedrijf verder!

ICT voor maaksector FAI

ICT services voor de maaksector

For All IT biedt IT-oplossingen aan specifiek voor de maaksector. Bij For All IT hebben we een duidelijk beeld van de ICT wensen binnen de maaksector. Om te voldoen aan deze wensen bieden we een kant- en klare IT-oplossingen aan, die modulair uit te breiden zijn. Door een persoonlijke benadering, daadkracht en duidelijkheid in onze dienstverlening en producten bieden wij toegevoegde waarde voor de maaksector. Minder kosten, meer efficiency en optimale betrouwbaarheid.

Onze oplossingen

ICT beheer

ICT-Beheer

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Servicedesk

ICT Servicedesk

ICT monitoring

ICT monitoring

Onze referenties

“Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.”

Jaap Roodenburg
, Koninklijke Saan BV
Logo Louwerens & Jaquet Notariskantoor

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen.”

Udo Louwerens
, Notariskantoor Louwerens en Jacquet
Logo Seydlitz Notarissen

“Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden”.

Nicole Broeders
, Seydlitz Notarissen
Logo Doets Reizen

Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren.”

Martijn Tanger
, Doets Reizen
Logo Notaris Weesp

“For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden.”

Martine Boersen
, NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

Onze partners

Graag persoonlijk kennismaken?