ICT Beheer

Ga voor Continuïteit en zekerheid

Voorkom stilstand

U wilt voorkomen dat uw ICT stil komt te liggen. ICT beheer uitbesteden is daarom een goede keuze.

For All IT neemt graag de volledige zorg van uw ICT op zich. Wij zorgen dan voor de functionaliteit, performance en continuïteit van uw ICT tegen vaste kosten. U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op een ICT omgeving die werkt. Ook bieden wij gebruikers de juiste ondersteuning bij ICT vraagstukken waardoor zij hun werkzaamheden snel kunnen hervatten.

Beschikt uw organisatie over een eigen systeembeheerder? Ook dan is het niet ondenkbaar dat deze af en toe wat ondersteuning kan of wil gebruiken bij bijvoorbeeld lastige systeemtaken. ICT beheer deels uitbesteden is dan een optie. Wij zorgen voor de uitvoering en nemen de verantwoordelijkheid van specifieke taken op ons om uw systeembeheerder te ontlasten.

Welk ICT beheer kiest u?

Onze ICT beheer diensten zijn modulair opgebouwd; u kiest zelf waarvan u gebruik maakt en u betaalt slechts voor deze dienst.

Waarom ICT beheer bij For All IT?

Altijd de juiste bezetting

U bent niet meer persoonsafhankelijk bij ziekte, vakantie of vertrek. De IT experts van For All IT zijn 365 dagen per jaar bereikbaar.

Gebruik van de laatste technieken

For All IT werkt met toonaangevende partners zoals Microsoft en HP. Nieuwe ontwikkelingen horen wij als eerste en adviseren u hierover.

Aanvulling op de huidige IT kennis

Door gebruik te maken van gecertificeerde IT specialisten van For All IT haalt u nieuwe kennis in huis

Effectievere inzet van IT beheerder

Uw eigen IT beheerder kan zich meer focussen op zijn primaire taken. IT vragen die veel tijd kosten legt hij neer bij For All IT.

Proactief ICT beheer van MKB

Problemen worden pas opgemerkt wanneer u hier hinder van ondervindt. Door proactief beheerd worden storingen vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen.

24/7 Support

Bij een calamiteit staat er 24/7 een team van ICT professionals voor u klaar. Zij bieden u of uw medewerkers de juiste ondersteuning waardoor u weer snel aan het werk kunt.

Meer weten over ICT beheer?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)