Linux High Availability Cluster (LHAC)

Database continu up-to-date!

Wat is LHAC?

Linux High Availability Cluster, afgekort tot LHAC, is een door For All IT Services ontwikkeld product, op basis van scripts, dat een maximale beschikbaarheid met een minimaal verlies aan data garandeert op een Linux / Unix database platform.

LHAC maakt zo veel mogelijk gebruik van de standaard tools van de database leverancier maar gaat veel verder dan dat. Databases worden continu up-to-date gehouden, zijn tot 1 minuut instelbaar, en alle vitale systeem en user componenten worden gesynchroniseerd.

Hierdoor is het mogelijk om, in geval van een productie systeem falen, een switch te maken naar het stand-by systeem in enkele minuten waarna de gebruikers weer verder kunnen met hun werk. Het maakt daarbij niet uit of dit stand-by systeem lokaal staat opgesteld of honderden kilometers verderop in een andere locatie.

Progress-Database-up-to-date
Database-LHAC-Progress

Gebruikersvriendelijk

Door middel van menu opties is de gebruiker zelf in staat om deze actie uit te voeren en ook weer terug te gaan naar de originele opstelling. Het product verzorgt ook de monitoring op de goede verwerking van de synchronisatie van componenten en databases en geeft een signalering indien iets niet goed is gegaan per email of sms.

LHAC biedt opties tot bijwerken rapportage database(s), maken van meerdere database kopieën, back-up van databases en een 24/7 omgeving worden ondersteund en deze opties zijn allemaal variabel in te stellen.

Bij aanschaf zal For All IT Services de installatie verzorgen en configureren naar de wensen en omgeving van de klant. Training kan desgewenst gegeven worden. Documentatie is inbegrepen. Minimaal 1 maal per jaar testen van deze oplossing in een live omgeving is onderdeel van het product bij aanschaf.

Belangrijkste functionaliteiten

Hot Stand-by database

Monitoring en singalering

Gebruikersmenu's

Crash-/ Fail-over test

Synchronisatie systeem- en user componenten

24/7 up-time productiesysteem

Bijwerken rapportage database(s)

Maximaal 1 minuut dataverlies

Meer weten over Linux High Availability Cluster?

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)