Referenties over For All IT Services

Binnen For All IT Services staat vertrouwen met onze klanten en partners op nummer 1. Daarom delen we met trots onze portfolio aan referenties. Wij hebben een brede scala aan klanten projecten en diensten en geen uitdaging gaat ons uit de weg. Op dit moment zijn wij druk bezig om meer casussen en referenties online te zetten. Bekijk vooralsnog de bestaande online referenties hier beneden.

Jaap Roodenburg - Koninklijke Saan BV

"Al jaren is For All IT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze Progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten."

Doets Reizen

Martijn Tanger - Jan Doets

"Wij hebben gekozen voor For All IT omdat wij ontzorgd willen zijn en een 100% beschikbaarheid van ons reserveringssysteem als noodzaak zien. Zoals wij onze klanten gemak en zekerheid bieden, vinden wij op onze beurt dit ook bij For All IT terug. Wij hebben gekozen voor een hogere mate van preventie die For All IT ons kan leveren."

Notariskantoor Louwerens & Jaquet

Udo Louwerens - Notariskantoor Louwerens en Jacquet

"For All IT is een betrouwbare ICT partij, zij komen afspraken na. We maken sinds 2016 gebruik van de Juridische Werkplek. Vragen worden direct beantwoord door een vast team van ICT-specialisten die onze omgeving kennen."

Notaris Seydlitz

Nicole Broeders - Seydlitz Notarissen

"Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij For All IT de juiste partner gevonden".

NotarisWeesp

Martine Boersen - NotarisWeesp Van Elten Van de Griend Notarissen

"For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert elke wens een oplossing te vinden."