Managed services

Wat zijn Managed Services?

Onze beheerdiensten zijn erop gericht om een bedrijf (de IT manager of systeembeheerder) op ICT gebied zo volledig mogelijk te ontlasten. In de praktijk blijkt dat IT managers voornamelijk bezig zijn met het operationeel beheer en daardoor maar weinig toekomen aan innovatie en systeemontwikkeling. Managed Services van For All IT biedt uitkomst.

On-premise-versus-de-cloud-whitepaper

De voordelen van Managed Services

De voordelen van Managed Services zijn:

De continuïteit van je primaire processen zijn gewaarborgd

Je kunt je volledig richten op jouw kernactiviteiten

Je kunt de kwaliteit van je IT toetsen aan concrete afspraken (KPI's)

Je IT kan mee bewegen met de dynamiek van uw bedrijf en de markt

Onze diensten binnen managed services zijn

For All IT Workspace

Met de For All IT Workspace van For All IT kan uw bedrijfs efficiënt omgaan met de werkvoorzieningen omdat de workspace het toegangsportaal wordt naar alle applicaties en documenten die werknemers gebruiken.

Modern Workplace

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

werkplek beheer

Up-to-date, snel, functioneren en veiligheid Dit zijn punten die centraal staan wanneer wij werken aan jullie laptops, desktops en software

Database beheer

For All IT zorgt voor het beheer van de databases waarmee jouw bedrijf werkt waarbij kwaliteit voorop staatstaat en risico’s worden beperkt.

ICT Servicedesk

De helpdesk van For All IT is het centrale aanspreekpunt voor alle gebruikers of de IT-afdeling van jouw organisatie.

ICT monitoring

Met ICT monitoring van For All IT kun je potentiële problemen met een server of de automatisering vroegtijdig signaleren en voorkomen.

Server beheer

Als organisatie ben je afhankelijk van besdrijfservers op het gebied van opslag, software of gebruikersbeheer. Het is daarom van essentieel belang dat servers blijven functioneren en eventuele problemen vroegtijdig worden aangepakt.

Juridische Werkplek

de Juridische werkplek van For All IT Services is een moderne digitale online werkplek die, samen met alle bestaande notariële software, volledig voldoet aan de vereisten van vandaag.

Kom in contact met ons

Opzoek naar een goed advies? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

+31 88 751 02 02 (Helpdesk)

Servicedesk@forallit.nl (Helpdesk)

+31 6 81 75 25 05 (Sales)

Sales@forallit.nl (Sales)